14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriInternMarcel Ciolacu a luat „lumina de Paști” la Tulcea!

Marcel Ciolacu a luat „lumina de Paști” la Tulcea!

Premierul Marcel Ciolacu a luat Lumina de Paști la Tulcea, acolo unde s-a aflat în zilele premergătoarea sărbătorii pascale din acest an.

El a participat sâmbătă noapte la slujba organizată în aer liber în fața Episcopiei Tulcii și a primit semnul învierii cristice chiar de la lumânarea înaltului ierarh al locului, Visarion, cu care de altfel s-a întâlnit și în Vinerea Mare, așa cum reiese din imaginile postate de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În mod ciudat însă, fotografiile nu sunt însoțite de comentarii sau gânduri personale ale premierului.

Marcel Ciolacu a transmis însă și un mesaj pascal, tot pe pagina sa de Facebook.

„Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, așteptată astăzi cu bucurie de creștinii ortodocși, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptiști, creștini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depășirea suferințelor și speranța vieții veșnice.

Marcel Ciolacu a fost prezent la Slujba de noapte a Învierii Domnului din acest an / Sursă foto: Facebook

Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate și grijă față de aproapele nostru. Învățămintele creștine ne amintesc că împreună putem să depășim greutățile vieții și ne dau speranță într-un viitor mai bun.

Paștele la noi, românii, este, tradițional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generațiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului.

Credința unește prin iubire și iertare. Transmit, tuturor, urări de pace și sănătate, iar credincioșilor care sărbătoresc în aceste zile Paștele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi!”, a anunțat cel care se află în fruntea administrației naționale din 15 iunie 2023.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments