14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Marcel Ciolacu, ferm convins că Gabi Firea va câștiga Capitala cu sau...

Marcel Ciolacu, ferm convins că Gabi Firea va câștiga Capitala cu sau fără candidatura lui Piedone în joc

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă să se declare ferm convins că noul candidat al partidul său la alegerile locale pentru Primăria Generală a Capitalei va fi viitorul câștigător.

„Vă reamintesc de un candidat care s-a înscris în ultima zi şi a câştigat alegerile. Acum, fiecare dintre noi avem strategiile proprii. Cifrele ne arătau foarte clar că trebuie să găsim o persoană, în principiu independentă, pentru o abordare comună împreună cu PNL: cifrele-s una, realităţile sunt cu totul altceva”, a declarat preşedintele Marcel Ciolacu în seara zilei de 24 aprilie la România TV.

În opinia sa, nu există un alt câștigător în București decît Gabriela Firea.

„Gabriela Firea va câştiga alegerile, cu candidatura domnului Piedone sau fără candidatura aceluiași domn”, a adăugat Marcel Ciolacu. Liderul PSD a dorit să precizeze și faptul că nu a cerut nicio clipă retragerea din cursă a lui Cristian Popescu Piedone.

„Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”, a indicat liderul politic care cu exact în urmă cu o zi declarase public că are de gând să-i ceară „prietenului său de 30 de ani” un anume favor, fără a detalia însă despre ce este vorba.

În altă ordine de idei, Marcel Ciolacu a indicat și faptul că regretă renunțarea la candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, căruia „îi va cere scuze toată viața”.

Apoi, a dat vina cu multă ușurință pe electoratul Capitalei: „bucureștenii au dorit altceva”.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments