14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Piedone: „Mă duc în prăpastie și nu mă întorc!”

Piedone: „Mă duc în prăpastie și nu mă întorc!”

Unul dintre favoriții la fotoliul de primar general al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a anunțat, o dată în plus, miercuri, 24 aprilie, că exclude orice variantă a retragerii sale din cursa electorală pentru alegerile locale din 9 iunie.

„L-am urmărit în detaliu pe liderul PSD. Mă duc în prăpastie și nu mă întorc! Exclud a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclud, exclud! Indiferent de rezultatul votului, cuvântul meu în fața cetățenilor valorează mai mult decât degringolada acestei coaliții”, a declarat Cristian Popescu Piedone pentru România TV.

Liderul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) e de părere că altfel ar fi stat lucrurile dacă actualul candidat al PSD, Gabriela Firea, ar fi intrat din prima clipă în cursa electorală.

„Dacă acceptau de la început o susținem pe Gabriela Firea, nu candidatul deocamdată, și azi au reșapat un cauciuc, nu că vreau să o fac cauciuc pe doamna Firea. Dacă de la începuturi acceptau că PUSL putea intra în această alianță, ar fi fost altceva. Nu știu de ce le-a puțit efectiv Piedone”, a adăugat el.

Cristian Popescu Piedone s-a arătat în continuare un favorizat al votului, în opinia sa, vorbind despre „degringolada alianței PSD-PNL”.

„Marcel Ciolacu spunea că 90% votează cu Firea. Eu astăzi sunt poziționat, cu sau fără voia lor, pe primul loc. Vom vedea următoarele pseudo-sondaje. Eu simt zilnic ceea ce trăiesc în teritoriu. Timpul e prea scurt, schimbarea candidatului unic, și acum din unul au apărut doi, a bulversat electoratul. Am văzut membri de partid inclusiv ai PSD, care mi-au spus, domnule primar general deja, vă susțin”, a precizat același Piedone.

El le-a lansat celor de la PSD și PNL propunerea de a face majoritate în Consiliul General al Capitalei, după alegerile din 9 iunie.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments