7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleMarina Crețu a decis să vorbească despre relația pe care a avut-o...

Marina Crețu a decis să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Carlo Ancelotti, subliniind că în momentul în care l-a cunoscut, acesta era deja separat

Marina Creţu a decis să împărtășească public detalii despre relația sa timp de 7 ani cu Carlo Ancelotti.Aceasta a ales să rupă tăcerea și să abordeze subiectul în cadrul unei intervenții publice. Românca a respins cu fermitate acuzațiile potrivit cărora ar fi fost motivul divorțului dintre Carlo Ancelotti și soția sa, dezvăluind că, în momentul când l-a cunoscut, antrenorul italian era deja separat de soție.

Marina a detaliat modul în care a început relația lor, menționând că au interacționat inițial în cadrul activităților sale profesionale pentru Modena Football. Ancelotti, fost jucător de fotbal la AC Milan, a fost invitat într-o emisiune unde cei doi au schimbat numere de telefon și au început să converseze telefonic. În timpul acestor convorbiri, Ancelotti i-a relatat situația sa personală și, în ciuda faptului că era conștientă de statutul său marital, cei doi au dezvoltat o relație.

Această declarație a venit în contextul unor zvonuri și speculații care au circulat în presă cu privire la relația dintre Marina Creţu și Carlo Ancelotti. Prin exprimarea sa publică, Marina a dorit să clarifice circumstanțele despărțirii lor și să respingă orice implicare în decizia personală a antrenorului de a se despărți de soția sa.

Această dezvăluire deschisă a adus în prim-plan povestea personală a celor doi, aruncând lumină asupra perioadei lor de 7 ani de relație și oferind o perspectivă directă asupra momentului în care aceasta a început.

YouTube player
Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments