7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriInternȘtefan Stan a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat

Ștefan Stan a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat

Ștefan Stan a divorțat în secret de soția sa, Simona, în urmă cu un an. Cei doi au împreună două fetițe. Artistul a dat acum cărțile pe față și a elucidat misterul în privința mariajului său, spunând clar care a fost motivul separării.

Primele zvonuri ale separării au apărut încă de acum un an, dar pe atunci cântărețul nega vehement varianta divorțului. Semne existau, totuși, pentru cei care erau atenți la detalii, căci pozele cu cei doi lipseau de ceva vreme de pe paginile de socializare ale artistului. Invitat în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, Ștefan Stan a spus detalii neștiute până acum despre divorț.

Mama lui Ștefan Stan, prima persoană care a știut de divorț

„Avem aproape un an. Metaforic vorbind, cineva din ceruri știa deja. Cred că a fost prima persoană care știa de toate lucrurile astea și îi mulțumesc”, a mărturisit artistul.

Ștefan Stan a declarat că a rămas în relații bune cu fosta soție, de dragul celor două fete pe care le au împreună, Elif și Mira.

„Nu suntem dușmani. (…) Important e copiii să crească într-o armonie, atât cât este posibilă, mai ales că eu nu sunt acolo prezent în permanență. Dar e dificil, am mai trecut printr-o experiență similară. (…) Suntem în continuare foarte buni prieteni. Ne mai ciondănim pentru că comunicarea la noi este zero”.

stefan stan
Sursă foto: Facebook

Bogdan Ciudoiu, unul din prezentatorii emisiunii „Vorbește Lumea”, s-a arătat surprins de divorțul artistului, spunându-i că el și soția sa arătau bine împreună. Ștefan Stan a mărturisit cu sinceritate că nu știe nimeni ce era în interior, chiar dacă exteriorul părea extraordinar de frumos.

Motivul despărțirii lui Ștefan Stan de soția sa

„Lipsa de comunicare. Cred că firul comunicării undeva s-a rupt. Noi am comunicat foarte bine, foarte bine de la bun început. Eu vă spuneam când veneam la voi că sunt foarte încântat și sunt surprins pentru că altfel nu ajungeam să fac doi copii, să îmi fac o casă, să îmi întemeiez familia asta.

Doar că baza comunicării undeva s-a rupt. Ideile mele sunt altele, ideile ei sunt altele, nu ne mai regăsim în chestia asta. Și decât să ajungem să ne certăm, să ne scoatem ochii, am spus că noi doi nu mai funcționăm”, a mărturisit artistul.

stefan stan

Întrebat dacă mutarea soției în Germania a contribuit la deteriorarea relației dintre cei doi, Ștefan Stan spune că nu crede acest lucru, dar soția sa este de o altă părere. Planul de început a fost ca Simona sa să plece în Germania cu cele două fete pentru a le oferi un viitor mai bun, ca apoi să se mute și el în viitorul apropiat acolo.

„Inițial am fost relativ de acord cu treaba asta, nu în totalitate și când am ajuns acolo și am văzut cum stau lucrurile și ce viață e și cum sunt în iad, acolo sunt nimeni. Ce să fac, să mă duc să mă angajez la fabrică?”, a mai declarat Ștefan Stan.

Întrebat dacă și-a refăcut viața între timp, cântărețul a spus ferm că nu și că nici măcar nu își dorește acest lucru.

„Nu, mulțumesc, nu mă mai interesează. (…) Aș fi prea egoist să îmi doresc aceeași dragoste ca a soției mele, de două ori. Ea nici atât, din punctul meu de vedere ea s-a călugărit. Ea e gata, a pus capac. Dar nu că nu ar vrea, poate Dumnezeu îi va scoate la un moment dat un tânăr chipeș și frumos. E alegerea fiecăruia ce face, doar că am stabilit de comun acord ca toate vacanțele să fie făcute cu fetele, adică nu există uite, el e nenea sau ea e tanti”.

Ștefan Stan a mai fost căsătorit înainte cu o femeie din America și logodit cu Andreea Mantea.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments