14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriInternMesaj de Paște de la Firicel și Celentano: „De Crăciun să fii...

Mesaj de Paște de la Firicel și Celentano: „De Crăciun să fii mai bun!”

Cele două personaje principale din serialul „Las Fierbinți” difuzat de ProTv au postat pe rețelele sociale o urare de Paște de tot haiul. În scurt timp videoclipul realizat de cei doi îndrăgiți artiști s-a viralizat pe internet.

Sursa video: anne.78

În stilul lor caracteristic, Celentano și Firicel confundă Paștele cu Crăciunul și și-ar fi dorit să ciocnească ceva cu dop, în locul tradiționalelor ouă roșii.

„De Sfintele Sărbători vă urăm „Să fii mai bun!”, spune Firicel. Iar Celentano, de-a dreptul jignit îi spune că de Crăciun trebuie să fii mai bun, nu și de Paște.

Mica scenetă a celor doi continuă pe același ton, concluzia fiind că trebuie să fim mai buni de la Paște la Crăciun și „Revelion fericit!”.

Finalul este caracteristic pentru bețivii satului Las Fierbinți, care ar fi ciocnit ceva cu dop, nu ouă roșii…

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments