14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriInternMihai Mărgineanu, șocat de ceea ce a văzut de 1 Mai în...

Mihai Mărgineanu, șocat de ceea ce a văzut de 1 Mai în Vama Veche!

Artistul a vrut să facă pe spionul și să vadă cum se distrează copiii lui pe litoral. Ce a văzut în Vama Veche l-a pus serios pe gânduri… „Bă, voi mai știți ce fac copiii voștri?”, este întrebarea pe care Mărgineanu le-o adresează altor părinți.

„Ca orice prost care se respectă mi-am petrecut și eu Întâi Maiul la Vama Veche. Nu neapărat ca un nostalgic pocnit ce s-ar putea crede că sunt, ci ca observator și paznic tăcut al copiilor mei adolescenți, cărora le-a fost inspirată de cei doi părinți din dotare, adică de buimacul de mine și de mama lor simpatică, dragostea pentru libertatea la care visam cu toții când ne ‘trăznea’ amestecul de mirosuri de ciorbă-hamsii și vidanje pe tractor din Vama anilor trecuți. „Ei bine, acești doi adolescenți, greu de ținut în frâu, au hotărât să meargă (pe banii lor de data asta) în Vama Veche spre marea mea disperare, știind-o pe fii-mea cel puțin un nivel mai complicată decât mine”.

Artistul povestește cu umorul propriu la ce stratageme a recurs pentru a face pe tăticul-spion, după care relatează ce a constatat la fața locului.

„Băi oamenilor … pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniști și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni !!! Fară părinți!

Vama Veche este sufocată de shaorme și clătite, reggaetoane și chill-uri cu bass sub 50 de Hz, dar și de fetițe 14-15-16-17 ani, fardate toate la fel și prezentandu-și ticul verbal „gen” în mai toate propozițiile și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind bete chioare ( sauuu … Doamne ferește!) călare pe barurile de la Semafor sau Mandala sau Molotov. (parcă există o lege cu alcoolul la minori?!) Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți și feroce… Mai că mi-a venit la un moment dat să-l îmbrac pe unu care era în „maiou” la cele 12 grade de afară. (Zic să nu răcească copilu’ !).

Mi-am dat seama că nivelul de trai al românului de rând a crescut. Altfel, cum mama dracu’ poate un puști de 17 ani să bea Jameson direct din sticlă ??? Sau cum poate o puștoaică de 19 ani să vină la mare cu Mini-ul nou-nouț care costă cât 6 rinichi de-ai ei ? ( nu de-ai mei, că pe ai mei nu-i mai cumpără nimeni!)”, a scris Mărgineanu pe facebook.

Artistul are o întrebare pentru toți cei care și-au lăsat copiii să meargă de 1 Mai în Vama Veche cu gașca: „Așa că, pentru voi aștia de sunteți părinți și vă credeți deschiși la cap sau vă lăudați că ai voștri copii sunt cu gașca la mare … mândri că s-au maturizat înainte de vreme … am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri ?”, a scris artistul, pe Facebook.

Ce nu spune Mărgineanu este ce anume rezultate a avut ca spion, în ce ipostaze și-a găsit proprii copii.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments