37.8 C
București
joi, 20 iunie, 2024
Google search engine
StiriNaționala de minifotbal a României calificată pentru Campionatul Mondial din Emiratele...

Naționala de minifotbal a României calificată pentru Campionatul Mondial din Emiratele Arabe Unite

Cu 6 puncte din primele două meciuri, naționala de minifotbal a României este deja calificată pentru faza optimilor de finală la WMF World Cup – Campionatul Mondial din Emiratele Arabe Unite, de la Ras al Khaimah.

După 10-1 cu Sudanul și 3-2 cu Spania, tricolorii mai au un singur joc în grupa D, meci decisiv pentru locul 1 în grupă, cel cu Statele Unite ale Americii, care se va disputa luni, 30 octombrie, ora 20:15 (ora României).

Campionatul Mondial de Minifotbal are loc în acest an la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite, între 26 octombrie și 4 noiembrie, cu 32 de echipe la start.

Echipa națională de minifotbal a României, cea mai titrată națională din istoria minifotbalului european, cu 6 titluri continentale și două medalii de vicecampioni, a cucerit două medalii de bronz, din trei participări, la edițiile anterioare ale Campionatului Mondial: SUA (2015) și Australia (2019). Trofeul de campioană mondială este singurul major care lipsește din vitrina naționalei.

România este considerată de World Minifootball Federation printre principalele 5 favorite la câștigarea trofeului suprem, alături de Mexic (campioana mondială en-titre), Azerbaidjan (campioana Europei), SUA și Ungaria.

Foto: Federația Română de Minifotbal

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments