10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternNicolae Ciucă: Am fost singurul premier care a arătat că nu funcția...

Nicolae Ciucă: Am fost singurul premier care a arătat că nu funcția a fost cea care m-a interesat

Fostul premier, actualul președinte al Senatului și președinte al Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a fost, în această săptămână partenerul de dialog al lui Alexandru Răducanu, în emisiunea „Interviuri de 5 stele”, de la Canal 33.

Nicolae Ciucă a mărturisit că nu se aștepta să fie numit premier, însă a răspuns „pe loc” pozitiv președintelui Klaus Iohannis, din loialitate pentru partid.

Chiar dacă există tensiuni în Coaliția PNL-PSD, fostul premier declară că nu i-a fost greu să-i predea ștafeta lui Marcel Ciolacu: „După ’90 încoace, am fost singurul premier care a arătat că nu funcția a fost cea care m-a interesat și de bună voie am predat mandatul și am respectat cu onestitate o înțelegere politică.”

Fostul premier susține că va merge înainte în cursa pentru prezidențiale, dacă aceasta va fi decizia colegilor săi din PNL: „Dacă partidul îmi va cere, nu am să pot să mă duc în fața prezidiului și să zic voi veniți să facem ce vă spun și dacă voi îmi cereți, eu stau să mă gândesc.”

Urmărește interviul cu Nicolae Ciucă integral aici și nu rata nici o ediție a emisiunii „Interviuri de 5 stele”, în fiecare duminică, de la 21.00, pe Canal 33!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments