22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Nicușor Dan, mare favorit în ochii caselor de pariuri la alegerile locale

Nicușor Dan, mare favorit în ochii caselor de pariuri la alegerile locale

Nicușor Dan stă prost în sondajele de opinie legate de șansele domniei sale de a prinde un nou mandat de edil general, dar e favoritul principalelor case de pariuri din România!

Actualul primar general are în opinia bookmakerilor cea mai bună cotă în tentativa sa de a câștiga alegerile locale din 9 iunie. Spre deosebire de cei care realizează sondajele de opinie, inclusiv cel comandat recent de Primăria Generală pe aceeași chestiune, bookmakerii îl dau ca favorit cert pe Nicușor Dan, cu o cotă de 1,90 la 1, în această dispută politică.

Ceea ce înseamnă că dacă ați paria în prezent 100 de lei pe candidatura lui Nicușor Dan, iar aceasta ar triumfa, ați obține pe 10 iunie, a doua zi după alegerile locale, un câștig de 190 lei. Din această sumă ar urma să achitați și contravaloarea impozitului de 3%, aplicat câștigurilor de până la 10.000 de lei.

Principalul contracandidat al actualului primar, Cristian Popescu Piedone, are o cotă de 2,30 la 1, în timp ce candidatul comun al PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, are o cotă de 7 la 1.

De remarcat că în luna ianuarie, cotele aceluiași Nicușor Dan variau între 1,60 și 1,95/1, în timp ce principalul său adversar de atunci, Gabi Firea, care nu a mai intrat însă în competiție, avea o cotă cuprinsă între 1,85 și 2,20 la 1.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments