10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseNicușor Dan reia ideea refacerii patinoarului artificial „Mihai Flamaropol”

Nicușor Dan reia ideea refacerii patinoarului artificial „Mihai Flamaropol”

Edilul șef al Capitalei a anunțat miercuri, 17 ianuarie, că nu renunță cu una, cu două la ideea refacerii celui mai cunoscut patinoar artificial din sudul țării.

„O echipă tehnică a Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Municipiului București a însoțit astăzi mai mulți antreprenori interesați să refacă patinoarul Flamaropol. Mă bucur că există interes pentru acest proiect pe care sper să-l începem cât mai rapid. Îmi doresc ca acest interes să se reflecte și în numărul ofertelor depuse în cadrul licitației”, a scris edilul șef miercuri pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit lui Nicușor Dan, Complexul  Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare, fiind alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.

Primăria Capitalei anunța în urmă cu două luni că a lansat procedura de achiziție pentru serviciile de actualizare și completare a documentației pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului artificial „Mihai Flamaropol”. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement.

Investiția ar urma să se ridice la peste 50 de milioane de euro, iar patinoarul ar putea fi inaugurat în 24 de luni de la data începerii lucrărilor.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments