16.1 C
București
miercuri, 22 mai, 2024
Google search engine
Mai MulteEvenimenteO seară de vis ce deschide un nou capitol în fotbalul românesc!

O seară de vis ce deschide un nou capitol în fotbalul românesc!

Calificarea României en-fanfare la un turneu final european de fotbal, după o pauză de opt ani, a fost marcată cu fast de zeci de mii de români. Și asta nu doar de către cei 50.000 de suporteri înfocați care au fost prezenți la „meciul unei generații”, cel contra Elveției, de pe „Arena Națională”.

Bucureștiul și țara întreagă au fost în ultimele ore ale zilei de 21 noiembrie o „singură inimă”. Din diverse cartiere ale Capitalei, dar și de peste tot din țară, microbiștii au luat cu asalt cel mai mare stadion din România, pentru a fi martorii unui eveniment de neuitat.

Românii au luat cu asalt marți seara, Arena Națională, înaintea confruntării cu marea rivală, Elveția

Fiindcă sportul-rege a avut și are încă la noi tradiția de a scoate oamenii în stradă. Cine știe, poate în vară, după un turneu final de vis, ne vom da iar întâlnire la Piața Universității, acolo unde se poate spune că e un altfel de „Casă a fotbalului românesc!”.

Canal33.ro a fost prezent pe stadion și a surprins câteva instantanee ale fotbalului și pasiunii noastre comune pentru sportul-rege. Am anticipat, mulți dintre noi, Revelionul!

Atunci când fotbalul dă semnalul adunării, puțini suntem în stare să-l refuzăm!

Cu ce-am rămas după o nouă noapte frumoasă de noiembrie a fotbalului autohton? În primul rând cu certitudinea calificării! Ba încă, de pe primul loc, fără a fi cunoscut înfrângerea.

Apoi, cu o sumă importantă de bani ce vor intra în conturile federației pentru marea calificare. Se vorbește despre cel puțin zece milioane de euro, dar suma poate crește lejer dacă vom face o figură frumoasă la mijlocul lunii iunie, când debutează turneul final din Germania.

Cu mic, cu mare, toată lumea a fost prezent la „Revelionul” fotbalistic al anului 2023

Vor exista și mii de români care se vor pregăti din săptămânile viitoare să meargă la fața locului! Vom știi mai multe în seara lui 2 decembrie, după ce se vor fi extras grupele turneului final.

Ianis Hagi, „îmbrăcat” cu tricolorul, în mijlocul bucuriei generale

România tânărului Hagi va avea de înfruntat și memoria „Generației de Aur”, conduse de cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, Gică Hagi, tatăl lui Ianis.

Dar va mai fi ceva! Într-un an care se anunță complicat, din multe puncte de vedere, fotbalul va juca iar rol de „arbitru” pentru mulți dintre noi.

Hai România, hai băieți!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments