18.3 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriInternOana Radu a dezvăluit secretul tinereții

Oana Radu a dezvăluit secretul tinereții

Cu o voce inconfundabilă și un talent muzical remarcabil, Oana Radu a cucerit inimile ascultătorilor și a devenit una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe ale momentului. Însă, pe lângă talentul său muzical, cântăreața are și un secret bine păstrat – soluția sa personală pentru a-și păstra tinerețea și frumusețea într-o industrie în care aspectul contează enorm.

Deși are un stil de viață solicitant, care implică drumuri și nopți pierdute atunci când are concerte, Oana Radu pare să fi găsit soluția perfectă pentru a-și menține tenul tânăr. Vizitele regulate la clinică, o dată la 2-3 luni, au devenit un ritual esențial în rutina ei de îngrijire personală.

Artista ne-a dezvăluit că secretul tinereții sale constă în estomparea ridurilor cu ajutorul toxinei botulinice și umplerea șanțurilor nazogeniene cu acid hialuronic. Aceste proceduri sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reda fermitatea și aspectul tineresc al pielii.

oana radu

“Am ales estomparea ridurilor cu toxina botulinică și umplerea șanțurilor nazogeniene cu acid hialuronic. Aceste proceduri pe care le fac doar la Swiss Clinics de câțiva ani de zile mă ajută să îmi mențin un aspect tânăr și o stimă de sine ridicată. Mă simt mult mai frumoasă după și îmi iau mereu un boost de încredere după efectuarea lor”, a declarat Oana Radu pentru canal33.ro.

Toxina botulinică este utilizată pentru a relaxa mușchii feței și pentru a reduce apariția ridurilor și liniilor fine. Oana Radu a optat pentru estomparea ridurilor în trei zone-cheie: fruntea, glabela și colțurile externe ale ochilor. Prin injectarea strategică a toxinei botulinice în aceste zone, fruntea devine netedă, glabela se relaxează și ridurile din jurul ochilor sunt diminuate semnificativ.

Pe de altă parte, umplerea șanțurilor nazogeniene cu acid hialuronic este un alt tratament popular pe care Oana Radu îl urmează pentru a-și menține un aspect tânăr și proaspăt. Această substanță naturală, prezentă în mod normal în piele, are capacitatea de a atrage și reține apa, hidratând astfel pielea și redându-i volumul pierdut în timp.

Prin injectarea acidului hialuronic în șanțurile nazogeniene, care sunt adânciturile care apar între aripa nasului și colțurile gurii, Oana Radu obține un efect de întinerire vizibil, cu un aspect mai plin și mai neted al feței.

Aceste proceduri nu doar că o ajută pe îndrăgita cântăreață să-și mențină un ten tânăr, dar îi oferă și un boost de încredere în sine. Efectele vizibile ale tratamentelor pe care le urmează îi reamintesc mereu cât de frumoasă poate fi și îi conferă încredere în apariția ei. Astfel, artista se simte extraordinar în pielea sa și se bucură de o stimă de sine ridicată.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments