1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
StiriOlivia Cucoș, tânăra noastră „speranță” care nu s-a pierdut în fața lui...

Olivia Cucoș, tânăra noastră „speranță” care nu s-a pierdut în fața lui Hagi și a lui Cristiano Ronaldo!

Olivia Cucoș prezintă rubrica sport în fiecare marți și vineri la Canal 33, fiind cea mai tânără membră a echipei noastre!

Cu o vechime de cinci ani în jurnalism, Olivia Cucoș a venit determinată să cucerească lumea sportivă din România.

Cu prima dragoste declarată pentru naționala Moldovei, prezentatoarea afirmă că va fi pe stadion să scandeze pentru ambele naționale dacă trec mai departe în preliminariile pentru Campionatul European din Germania.

Moldoveanca simte susținerea românilor pentru sportivii de peste Prut: „Și românii se bucură de rezultatele naționale moldovenești” și spune că nu ar fi rău să avem o singură echipă națională. 

Olivia Cucoș a avut o trecere neașteptată de la jurnalism economic la cel sportiv. De la știrile și relatările din domeniul importurilor, al exporturilor, cât și cel viticol, Olivia a acceptat provocarea Federației Moldovenești de a începe un nou capitol.

Cu o dragoste pentru sporturi „moștenită” din familie, prezentatoarea povestește cu nostalgie în cadrul emisiunii „Sport la puterea 33”, despre momentele în care interacționa cu suporterii mari și mici din Republica Moldova.

Olivia Cucoș face parte din categoria jurnaliștilor care cred mereu că „trebuie să-ți asumi critica”, atunci când este cazul.

Odată cu trecerea la acest domeniu cu suporteri mai înfocați, mai pasionați și din altă țară, au apărut și primele critici, însă Olivia este determinată să nu răspundă cu aceeași monedă, ci să lase rezultatele să vorbească de la sine.

Chiar dacă voia să treacă „podul de flori” spre România foarte devreme, să facă studiile în Iași, Olivia pus familia pe primul loc și a rămas în Chișinău.

Când a văzut însă pasiunea suporterilor din România, s-a convins că locul său este aici, așa că a schimbat Chișinăul pe București.

Prezentă la meciurile echipelor cu istorie din campionatul României, îi susține pe toți cei care luptă pentru primul loc în clasament.

Prezentă recent la lansarea cărții „Forța femeilor în sport”, Olivia Cucoș a admirat efortul sportivelor și este hotărâtă să fie cu ochii pe competițiile feminine, mai ales că „femeile au adus mai multe medalii în țara noastră decât bărbații” și va transmite negreșit rezultatele care ne fac mândri.

Și nu uitați: o puteți urmări pe Olivia Cucoș cu cele mai noi știri din sport în fiecare marți și vineri, pe Canal 33 HD!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments