16.7 C
București
joi, 23 mai, 2024
Google search engine
StiriPartida România-Elveția, meciul care s-ar putea disputa în luna noiembrie cu „casa...

Partida România-Elveția, meciul care s-ar putea disputa în luna noiembrie cu „casa închisă”!

Drumul către EURO 2024 se apropie de final, iar șansa de a sărbători calificarea echipei noastre naționale la turneul final este aproape. Meciul decisiv împotriva Elveției va avea loc pe Arena Națională marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Numai că interesul partidei a crescut foarte mult în ochii suporterilor români care au achiziționat deja un număr impresionant de bilete până la finele lunii octombrie. Numai puțin de 30.000 de bilete din cele puțin peste cele 55.000 ale Arenei Naționale și-au găsit deja proprietar pentru seara în care microbiștii români speră într-o nouă calificare la un turneu final european, cel din Germania din 2024.

Pentru a achiziționa bilete pentru această partidă importantă cu Elveția, puteți accesa platformele online de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro sau folosiți aplicația Fan Arena by FRF. Această aplicație este disponibilă atât pe App Store (iOS) cât și pe Google Play (Android). Descărcați aplicația, creați un cont nou sau utilizați un cont FRF.tv existent pentru a vă loga și pentru a cumpăra biletele pentru meciul României din preliminariile EURO 2024 împotriva Elveției. Dacă aveți deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF pe telefon, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune actualizată.

Valentin Mihăilă (în galben) a marcat în iunie, contra Elveției, aducându-ne șansa unui nesperat egal pe terenul helveticilor / Sursă foto: captură video

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • 35 lei pentru biletele la Peluze
  • 60 lei pentru biletele la Tribune
  • 300 lei pentru biletele VIP albastre
  • 500 lei pentru biletele VIP roșii

Un aspect important este că copiii au acces gratuit în cele două tribune. Datorită prezenței numeroase a copiilor la meciul cu Andorra și pentru a le mulțumi pentru atmosfera creată și pentru comportamentul exemplar, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

Prin urmare, copiii cu vârsta sub 14 ani pot beneficia de acces gratuit la ambele tribune, selectând tipul de bilet “copil” în timpul efectuării comenzii. Totuși, este necesară prezența a cel puțin unui adult pentru ca un copil să beneficieze de un bilet gratuit, iar comanda poate include maximum 4 astfel de bilete.

În ceea ce privește livrarea biletelor, acestea vor fi disponibile în format digital și vor fi trimise la adresa de e-mail înregistrată. Să ne alăturăm tricolorilor și să-i susținem spre o calificare memorabilă la EURO 2024!”

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments