14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Piedone dă semnalul că vacanța de Paști s-a încheiat și că se...

Piedone dă semnalul că vacanța de Paști s-a încheiat și că se revine în „tranșeele” bătăliei politice

Minivacanța de 1 Mai și sărbătorile pascale a luat sfârșit! Ca atare, candidații pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie revin cu vechea lor agenda în prim plan. Unul dintre primii a fost Cristian Popescu Piedone, cel care a ieșit la atac, pe propria pagină de Facebook, la adresa rivalilor Nicușor Dan și Sebastian Burduja în lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei.

„Candidat liberal Burduja!? Candidat liberal userist Dan!? Știu că vă enervează candidatura mea și că vă încurcă afacerile și interesele de partid! Nu eu vă încurc, deștepților! Oamenii buni vă încurcă socotelile!Oamenii buni pe care voi și partidele voastre îi mințiți, îi batjocoriți și le faceți traiul calvar! Sunteți doi mitomani smintiți care păcăliți cetățenii chiar și de Sfintele Paști!”, a scris Piedone pe rețele sociale.

El a părut supărat pe o informație eronată, în opinia sa, transmisă recent de Sebastian Burduja.

„Deșteptilor, vă răspund pentru că mințiți și mă atacați nevinovat! Candidat liberal Burduja, te-ai filmat pe strada Teiuș! Strada Teiuș, din Sectorul 5, arată groaznic din cauza lui Nicusor Dan, primarul pe care tu l-ai votat acum patru ani, iar partidul tău l-a susținut cu bani și cu voturi! Strada Teiuș, deșteptule, este în Sectorul 5, dar, ca multe alte zeci de străzi și de bulevarde, este administrate de Primăria Capitalei! De prietenul tău Nicusor Dan, adică!”, a indicat același primar al Sectorului 5, care a preferat, cel mai probabil intenționat, să scrie numele actualului edil șef al Capitalei, dar și pe cel al candidatului liberal, cu litere mici.  

Cristian Popescu Piedone a fost în postarea sa și termeul de „golanilor”, plângându-se de maniera în care a fost tratat de către Primăria Generală a Capitalei.

„Candidat liberal burduja, candidat liberal userist dan, mințiți așa cum respirați! Burduja, de la tine aveam alte așteptări…Invidios pe mine, ai intrat în haznaua săpată de cel pe care l-ai votat! Și… vai de tine! Din mincinos, un mincinos și mai mare răsare!”, a adăugat același Piedone.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments