10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternPoate vă era dor: “Singur acasă”, serie completă, difuzat de ProTv pentru...

Poate vă era dor: “Singur acasă”, serie completă, difuzat de ProTv pentru a 19-a oară

Simpaticul Macaulay Culkin (Kevin) pare a nu mai îmbătrâni niciodată și în câțiva ani îl va depăși pe eternul Gică Petrescu cu aparițiile la tv în zilele sărbătorilor de iarnă. ProTv reușeșete performanța de a ține telespectatorii în fața micilor ecrane aproape două decenii cu aceeași serie de filme care a încântat, deja, două generații.

Home Alone”, un simbol al sărbătorilor. Parcă nici nu am simți că trebuie să împodobim bradul fără a (re)vedea aventurile simpaticului Kevin.

Postul de televiziune Pro TV a anunţat recent când vor fi difuzate filmele cu Macaulay Culkin (Kevin), în rol principal. Cum ar putea  să simți altfel că te afli în perioada sărbătorilor, dacă nu râzi cu lacrimi la scenele în care poznașul Kevin își apără casa și chiar vecinii de hoți cu școală multă?

Maratonul de filme va avea loc în decembrie în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, desigur, la Pro Tv

Macaulay Culkin, idolul a două generații de puști inventivi.

Prima parte din seria „Singur Acasă” a fost programată  pentru sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20.00, iar partea a doua „Singur Acasă 2: Pierdut în New York” (Home Alone: Lost in New York) va fi difuzată pe 23 decembrie, tot de la 20.00. Este pentru a 19-a oară când Pro TV difuzează filmele din seria „Home Alone”.

Doar în urmă cu doi ani, în 2021 seria „Singur Acasă” nu a fost difuzată la Pro TV, deoarece drepturile pentru difuzarea filmului au fost cumpărate de Antena 1.

Pentru cei care ar dori să vadă și continuările din această serie, platforma de streaming online Disney+  va difuza seria completă a odiseei Home Alone clasică, dar și „Home Alone 4: Taking Back the House” și „Singur Acasă, dulce casă”.

În “Home Alone 4”, Mike Weinberg, copia fidelă a lui Macaulay Culkin, îi pășește acestuia pe urme. Năzdrăvanul puști se trezește prizonier într-o casă considerată sigură, computerizată, a cărei proprietară este Natalie, noua prietenă a tatălui său, recent divorțat. Combinând tehnologia din casă cu spiritul său de improvizație, Kevin se înhamă la a salva un moștenitor regal din fața unui trio de răpitori, unul dintre ei nefiind altcineva decât vechiul sau “client”, spărgătorul Marv Merchants, conform Cinemagia.

Nimic nu poate depăși, însă, farmecul lui Macaulay Culkin din primele filme ale seriei “Singur acasă”, așa încât nu vă putem dori decât vizionare plăcută.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments