20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriLifestylePovestea din spatele celor mai spectaculoase rochii de la Met Gala 2024

Povestea din spatele celor mai spectaculoase rochii de la Met Gala 2024

1.Penelope Cruz : o rochie cu 8 tipuri de broderii florale diferite și 500 de ore de confecție
În această ultimă ediție a acestei gale, Cruz și-a arătat încă o dată gustul pentru stilul Old Hollywood purtând o rochie de seară cu bustieră de Chanel Haute Couture, cu o trenă largă de tul și tafta de mătase. O piesă unică care a durat 500 de ore. Designul elegant al lui Penélope Cruz a răspuns codului vestimentar din „Grădina Timpului” într-un mod subtil și de bun gust. Un design împodobit cu opt tipuri diferite de dantelă florală franțuzească în negru și argintiu. „Mi s-a părut o oportunitate grozavă de a crea un look inspirat de diferite piese vintage emblematice, trezind acele „frumoase adormite” la care se face aluzie în seara asta”, explică Cruz despre alegere. „M-am inspirat din siluetele anilor 1950 ale rochiilor iconice Chanel ale acelei epoci. De asemenea, mi-a plăcut combinația diferită de dantelă neagră și gri folosită în colecția Haute Couture de primăvară 2020 a lui Virginie Viard.”

2.Tyla poartă o rochie sculptată în nisip de Balmain

Inspirată de cuvântul „timp”, echipa Balmain a realizat pentru Tyla o rochie de nisip, un salut către nisipurile timpului, pentru Gala Met .Pentru prima ei apariție la petrecerea Met, cântăreața a apelat la Balmain pentru a-și aduce aspectul fantastic la viață. Olivier Rousteing, directorul de creație al Balmain, a fost deosebit de intrigat de ideea efemerității pentru rochia lui Tyla. „Inspirația din spatele acestei creații vine din dorința de a redefini granițele și de a transforma un material efemer într-o capodopera eternă”, explică el pentru Vogue. „Ideea de a sculpta o îmbrăcăminte din ceva atât de efemer precum nisipul mi-a aprins imaginația și nu aș putea fi mai mulțumit de rezultatul final.” Rochia fără bretele a fost concepută pentru a îmbrățișa fiecare centimetru din corpul cântăreței înainte de a se transforma într-o trenă de sirenă din organza. Compusă din trei culori de nisip și amestecată cu știfturi de microcristale, rochia strălucește cu fiecare mișcare a lui Tyla. Într-o altă formă de salutare a temei serii, ea va purta și clutch-ul de clepsidră al lui Balmain. La final, rochia a fost tăiată cu foarfeca în privirile tuturor.

3. Jenniffer Lopez, sublimă în Schiaparrelli
Pentru această ediție a Galei Met, cântăreața a ales un look opulent, spectaculos pentru care au fost necesare 2,5 milioane de perle și 800 de ore de croitorie. Jennifer Lopez este, fără îndoială, una dintre personalitățile pe care o lume întreagă o așteaptă cu sufletul la gură! Ajunsă printre primele personalități din această ediție din 2024, ea își face din nou o apariție grandioasă. Pentru a rămâne la această tema Frumoaselor Adormite, Jennifer Lopez a apelat la casa Schiaparelli, condusă de Daniel Roseberry. Cu ajutorul stiliștilor Rob Zangardi și Mariel Haenn, Jennifer Lopez a întâmpinat aceste așteptări într-o rochie sublimă, transparentă, cu linii si detalii organice. Brodată cu detalii strălucitoare, această creație a mărturisit know-how-ul impecabil al casei Schiaparelli: au fost necesare 2,5 milioane de perle și 800 de ore de confecționare! L-a purtat cu o pereche de pantofi, un clutch de bronz și un coc înalt care îi dezvăluia forma capului și bijuteriile strălucitoare.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments