20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriInternaționalJennifer Lopez și Ben Affleck, în pragul divorțului

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în pragul divorțului

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a devenit una dintre cele mai mediatizate, iar în ultima perioadă a avut parte de o expunere și mai mare prin prisma zvonurilor legate de divorț.

Pentru a vorbi despre acest cuplu, trebuie să ne întoarcem în decembrie 2001, când artiștii s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru Gigli. La acea vreme, JLo era căsătorită cu Cris Judd, un dansator de care s-a separat câteva luni mai târziu.

Curând după aceea, relația dintre Affleck și Lopez a devenit publică. Frumos, tânăr și de succes, cuplul avea totul pentru a deveni un fenomen de masă. După mai mulți ani, numeroase coperte de reviste și sute de zvonuri, legătura s-a rupt, iar ei au decis să-și urmeze drumurile separate.

Imediat după perioada pandemiei, Jennifer Lopez și actorul din Batman și-au șocat milioanele de fani din întreaga lume, anunțând că le-au dat relației lor romantice o nouă șansă. În vara anului 2022, cuplul a mers la altar și s-a căsătorit într-o ceremonie mică, la Las Vegas.

În ultimele luni, cuplul a apărut puternic și fericit în fața camerelor de media. Cu toate acestea, paparazzi i-au surprins în câteva certuri și momente tensionate în mașină, plimbându-se pe stradă sau la evenimente precum premiile Grammy.

În ultimele săptămâni, au existat zvonuri și bârfe despre o presupusă criză între JLo și Affleck. Acest lucru se datorează, printre altele, unei serii de imagini cu actrița singură care au ridicat semne de întrebare, de exemplu, actorul nu a participat la Met Gala, un eveniment la care Lopez a fost gazda.

În plus, publicația In Touch a contactat o presupusă sursă apropiată cuplului care a confirmat că trec printr-o perioadă dificilă, motiv pentru care au recurs la terapie de cuplu.

jennifer lopez
Foto: MONICA SCHIPPER/GETTY IMAGES

O relație plină de suișuri și coborâșuri

Sursa care a vorbit cu această publicație a declarat că Affleck nu este foarte încântat de ideea de a căuta ajutor profesional și că inițiativa a venit de fapt din partea lui JLo, care a dorit să încerce să rezolve problemele lor și să evite un alt divorț.

“Ben s-a mutat deja și probabil vor trebui să vândă casa visurilor lor pe care au căutat-o timp de doi ani. Ei nu se vor opri niciodată să se iubească, dar ea nu poate controla asta și el nu o poate schimba. Nu exista nicio șansă să dureze”, a spus presupusa persoană apropiată de căsătorie în conversația cu In Touch Weekly. Reacția pe rețelele sociale față de aceste informații a fost masivă, iar sute de oameni și-au exprimat public îngrijorarea cu privire la relația lor.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments