7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaPrimim la redacție!

Primim la redacție!

canal33.ro a primit la redacție următorul comunicat de presă din partea Partidului Umanist Social Liberal pe care a decis să-l redea întocmai. Am adăugat doar precizarea finală, pentru mai bună înțelegerea de către cititorii săi a situației create.

„Partidul Umanist Social Liberal a văzut întâmplător postarea celor de la ziaristii.com, legată de Sebastian Burduja. Spunem întâmplător pentru că noi nu accesăm surse irelevante. Plină de ură și invidie, această categorie de ziariști impostori are ca preocupare să distrugă oameni, proiecte, suflete. Tânărul Burduja este un om educat, pregătit profesional și poate participa la creșterea calității oamenilor politici. În urmă cu câțiva ani buni l-am invitat în familia PUSL. Mama sa a spus atunci da, dar fără să devină membru de partid. I-am explicat că nu se poate, lucru de care a fost convinsă mai târziu.  Pe tatăl lui l-am cunoscut, este un bun bancher și un bun partener de socializare. Niciun membru PUSL nu a avut cu ei afaceri personale. Lăsați oamenii valoroși să guverneze! Va fi mai bine pentru români!”, se arată în materialul celor de la PUSL.

Comunicatul celor de la Partidul Umanist Social Liberal este semnat de către Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național al PUSL.

De remarcat că ziaristii.com a difuzat pe 27 decembrie o stire conform căreia Sebastian Burduja l-ar fi propus pe Dumitru Chiriță, membru PSD, la conducerea Electrica SA.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments