20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseProgramul „Litoralul pentru toți” are loc anul acesta între 31 mai și...

Programul „Litoralul pentru toți” are loc anul acesta între 31 mai și 20 iunie

Prețuri pornind de la 35 de lei pe noapte de personaă. Acestea sunt tarifele anunțate de către Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) în cadrul programului social „Litoralul pentru toți”, desfășurat anul acesta între 31 mai și 20 iunie.

Potrivit FPTR, tarifele sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. Peste 65 de hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc sunt înscrise în acest program. E foarte posibil ca cifra acestora să atingă pragul de 100 de hoteluri, ajungându-se la circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.
 
 „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.
 
Cele mai mici prețuri, cele ce încep de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, aparțin unui hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Programul „Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 44, fiind singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri de 22 de ani.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments