7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriInternRadu Herjeu: „Dacă doamna Șoșoacă ar candida independent, ar avea șanse să...

Radu Herjeu: „Dacă doamna Șoșoacă ar candida independent, ar avea șanse să intre în Parlament!”

În contextul alegerilor europarlamentare, CIRA (n.r. The Center for International Research and Analyses) a realizat un sondaj de opinie, potrivit căruia PSD ar obţine 30% din voturi, urmat de PNL, cu 20%, și de AUR, cu 18%, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European.

Același sondaj CIRA mai arată faptul că partidul Dianei Șoșoacă, SOS, ar obține un procentaj impresionant de 6%, număr a cărui validitate a fost pusă sub semnul întrebării de experimentatul jurnalist și scriitor Radu Herjeu, care îl consideră o fabricație.

„Eu nu cred în această creștere fulminantă. Mai ales că, în afară de episodul când i-a dat George Simion peste telefon, ea nu a mai avut subiecte. Gata cu vaccinul, gata cu pandemia, ea nu a mai avut de ce să se agațe”, a precizat Radu Herjeu, invitatul lui Alexandru Răducanu, în cadrul emisiunii „În spatele știrilor”, de la Canal 33.

Jurnalistul a recunoscut însă că Șoșoacă ar avea o șansă să intre în Parlamentul European, victoria controversatului om politic fiind condiționată de renunțarea la propriul partid:

„Și cel mai înfocat fan al doamnei Șoșoacă habar n-are de alt membru al acelui partid. Dacă doamna Șoșoacă ar candida independent, da, ar avea șanse să intre în Parlament”, a explicat Radu Herjeu.

Amănunte, vezi în videoclipul de mai jos cu Alexandru Răducanu și Radu Herjeu:

Urmărește „În spatele știrilor” în fiecare miercuri seară de la ora 21:00, numai pe Canal 33.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments