10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternRadu Herjeu, replică tăioasă la adresa lui Gușă: „Nu l-am luat niciodată...

Radu Herjeu, replică tăioasă la adresa lui Gușă: „Nu l-am luat niciodată în serios”

Jurnalistul și politicianul Cozmin Gușă a vorbit recent, în cadrul unui articol, despre modul în care presa „se pregătește pentru mariile bătălii electorale din 2024”, însă curios a fost faptul că pe lista sa de televiziuni care ar primi compensații financiare din partea unei grupări politice se numără și Canal 33, motiv pentru care a fost criticat dur de Radu Herjeu la „În spatele știrilor”.

În timpul emisiunii „În spatele știrilor”, moderată de Alexandru Răducanu, la Canal 33, jurnalistul Radu Herjeu a contrazis afirmațiile lui Gușă pe un ton caustic, susținând că nu are cum să îl ia prea în serios pe omul politic.

„Eu sincer nu l-am luat de prea multe ori în serios pe Gușă. El lansează tot felul de teorii ale conspirației, care, ca și în cazul vârstnicului Cristoiu, nu întotdeauna se îndeplinesc, dar măcar Cristoiu are un oarecare șarm atunci când le construiește”, a precizat Herjeu.

Invitatul permanent al lui Alexandru Răducanu a mai ironizat și modul în care cariera lui Cozmin Gușă este plină de eșecuri, deși acesta se consideră un bun cunoscător al presei și lumii serviciilor:

„Mă surprinde că dintre toate televiziunile și dintre toate organele de presă, s-a gândit el să arate cu degetul către Canal 33. Oricine urmărește acea platformă și ceea ce ai făcut tu aici (n.r. Canal 33), observă că oamenii care vin aici sunt diferiți ca orientare politică. Care e comanditarul care ți-a spus ție să mă aduci pe mine și pe Turcescu în aceeași televiziune?! Hoandră cu Adriana Săftoiu, iarăși, oameni din zone diferite. Comanditarul ar fi spus de o anumită zonă. Nu așa se face când vrei când vrei să influențezi alegerile. ”

Ascultă întreaga conversație dintre Alexandru Răducanu și Radu Herjeu în videoclipul de mai jos:

Urmărește „În spatele știrilor” în fiecare miercuri seară de la ora 21:00, numai pe Canal 33.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments