20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Robert Negoiță la braț cu Sebastian Burduja. O trădează iar primarul Sectorului...

Robert Negoiță la braț cu Sebastian Burduja. O trădează iar primarul Sectorului 3 pe Gabriela Firea? (VIDEO)

Robert Negoiță, candidatul PSD la Primăria Sectorului 3 și finul Gabrielei Firea a postat pe pagina sa de facebook un videoclip în care are o discuție mai mult decât amicală cu Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

play-sharp-fill

Sub pretextul unei convorbiri pe marginea retrocedării unei bucăți din Parcul IOR, contestată de Negoiță, cei doi vorbesc de parcă Burduja ar fi deja primar general al Capitalei iar Negoiță ar câștiga un nou mandat la Sectorul 3.

„Bună ziua! Suntem în Parcul IOR. Da, am zis corect, chiar dacă această bucată de teren, mare bucată de teren, acum 20 de ani a fost retrocedată… Să nu mai intrăm prea mult în detalii pentru că sunt mult prea triste…Am mari speranțe că noi reușim să o redăm publicului, să o refacem parc, să o amenajăm să nu mai arate așa jalnic. De aceea îi mulțumesc din suflet lui Stelian Bujduveanu (viceprimar al Capitalei din partea PNL, nota red.) … Burduja, scuze. Sebastian Burduja. Îi mulțumesc din suflet că este aici. Avem nevoie să facem echipă, avem nevoie să ne organizăm și să redobândim această bucată de parc. Bucureștiul are nevoie de parc, de parcuri, de verde, de oxigen. Sectorul 3 are nevoie de cât mai mult verde, de parcuri cât mai mari și cât mai multe”, spune cu mult aplomb primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de socializare.

„Am venit în Sectorul 3 pentru că este un sector unde s-au întâmplat lucruri bune în București, este un primar care a performat. Avem nevoie de mai puțină politică în Capitală și de mai multă administrație. Sigur că noi suntem din partide diferite, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să lucrăm împreună pentru binele bucureștenilor. Și într-adevăr, Bucureștiul are nevoie de mai mult verde. Suntem undeva la 10 metri pătrați pe cap de locuitor (de spațiu verde, nota red.), conform legii ar trebui să fie 26, conform recomandării de la OMS ar trebui să fie 50 de metri pătrați, deci de cinci ori mai mult decât avem acum…”, a fost răspunsul mieros al candidatului PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, la invitația la colaborare lansată de proaspătul PSD-ist Robert Negoiță.

De remarcat că atât Robert Negoiță cât și Burduja poartă o discuție din care pare a reieși că primarul Sectorului 3 îl va susține pe liberal la alegerile locale, cei doi vorbind de parcă s-ar afla deja în funcții: Negoiță primar la Sectorul 3 și Burduja primar general al Capitalei.

Culmea, acesta din urmă candidează împotriva nașei lui Negoiță, Gabriela Firea, șefa PSD București și fosta primăriță a Capitalei.

În urmă cu patru ani Robert Negoiță a intrat în conflict deschis cu nașa sa, cei doi s-au acuzat reciproc de trădare, iar primarul de la Sectorul 3 i-a retras sprijinul exact în perioada alegerilor. Ulterior Gabriela Firea i-a reproșat lui Robert Negoiță că din cauza lui a pierdut alegerile în 2020, iar situația pare că se repetă.

Întrebat dacă Gabriela Firea e o variantă bună la Primăria Capitalei, la începutul lunii ianuarie 2024 Robert Negoiță declara următoarele: “Sincer, nu știu să vă răspund la această întrebare… Din punctul meu de vedere, Robert Negoiță, eu am un vot, eu am să iau decizia pe cine votez în momentul în care văd între cine și cine am de ales. Acum n-am o opinie conturată. E prea devreme să răspund”.

Între timp părea că situația dintre cei doi lideri ai PSD a revenit la normal, primarul Sectorului 3 fiind filmat în diverse ocazii, în clipuri de campanie electorală, alături de nașa sa, dar cu Robert Negoiță nu se știe niciodată.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments