12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
DiverseRomânii se pot folosi cu succes în perioada sărbătorilor de Aplicația Gratuită...

Românii se pot folosi cu succes în perioada sărbătorilor de Aplicația Gratuită InfoCons

De sărbători, cei mai mulți dintre români își planifică concediile în țară sau în străinătate, iar în acest context InfoCons a decis să pună  la dispoziția acestora Aplicația Gratuită InfoCons cu ajutorul căreia consumatorii pot verifica timpii de așteptare la punctele de trecere a frontierei din România.

Astfel, fie că se întorc în România cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau deopotrivă și-au planificat concediul în altă țară, Aplicația InfoCons este un real ajutor pentru consumatori!

Regăsită în secțiunea SOS, această facilitate îi ajută pe consumatori, în timp real, cu întreaga lista a punctelor de trecere a frontierei din România, precum și cu timpul pe care consumatorii îl vor petrece la ieșirea și la intrarea în țară.

Unica aplicație, independentă și transparentă,  îi sprijină pe consumatori cu toate numerele de urgență la nivel local, național și internațional în cazul în care aceștia întâmpină probleme cu unitățile de cazare, agențiile de turism sau produsele pe care le consumi la diferitele târguri specifice perioadei.

Posibilitatea de a avea într-un singur loc toate numerele de urgență , dar și de a le apela direct, fără costuri suplimentare, cu aplicația InfoCons, reprezintă un real ajutor pentru fiecare dintre noi.

Aplicația InfoCons adună în secțiunea SOS numerele pentru:

  • Urgențe – în cazul în care te afli într-o situație de criză;
  • Protecția Consumatorilor dacă întâmpini probleme cu produsele și serviciile achiziționat;
  • Autoritatea Națională Sanitară și pentru Siguranța Alimentelor în cazul în care te confrunți cu probleme legate de alimente;
  • Numere utile și de urgență ale Primăriei, Poliției  Locale, Direcției Sanitar Veterinare, Direcției de Sănătate Publică.

Aplicația InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare IOS , Android și Huawei .

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments