7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriSport„S-a dus seva dacă e în fiecare seară împreunare!” Gigi Becali, despre...

„S-a dus seva dacă e în fiecare seară împreunare!” Gigi Becali, despre Tavi Popescu şi iubita lui

Gigi Becali a avut un derapaj la Tavi Popescu şi iubita lui. Patronul FCSB crede că forma slabă a „perlei” este din cauza iubitei pe care o are Octavian Popescu.

Gigi Becali a exprimat critici dure față de relația lui Octavian Popescu. Jucătorul pe care Gigi Becali spera să obțină 50 de milioane de euro acum ocupă poziția de rezervă de lux la FCSB.

Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri. 

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână». 

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva… 

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments