10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
Mai MulteDezvoltare personalaSecretul din spatele sportului de performanță - kinetoterapia

Secretul din spatele sportului de performanță – kinetoterapia

„Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o chemare. Iar când lucrezi cu campioni, totul devine foarte ușor, ESTE O PLĂCERE!”

Ne spune Oana Alexandra Holobîcă | kinetoterapeut  cu specializare în recuperarea sportivilor de performanță

Secretul din spatele sportului de performanță | recuperarea sportivă și rolul kinetoterapiei și al kinetoterapeutului în evoluția sportivilor de performanță

Recuperarea sportivă este un complex de intervenţii medicale şi kinetoterapeutice menite să readucă sportivul în activitate şi să-i crească performanţele.

Obiectivele nu sunt doar recuperarea și reabilitarea sportivului, ci şi creşterea performanţelor sale, ceea ce îi va permite augmentarea efortului, dozarea lui şi menţinerea la un nivel competitiv.

Dar mai înainte de asta, există acum posibilitatea identificării precise a grupelor musculare mai puţin dezvoltate, dar de care sportivul are nevoie, în funcţie de specificul ariei de activitate.

„Performanţa sportivă începe, aşadar din sala de recuperare şi reabilitare, alături de medicul sportiv, de kinetoterapeut şi toţi cei ce cu priceperea lor aduc echilibrul în viaţa sportivilor.”

Oana Alexandra Holobîcă | kinetoterapeut  cu specializare în recuperarea sportivilor de performanță

România pe podium

Printre reușite sportive cu care se mândrește Oana, în calitate de kinetoterapeut oficial al Federației Române, Secția Karate, putem enumera:

Am participat și am avut rezultate foarte bune în cadrul 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥ui 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐊𝐚𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐄𝐊𝐅, desfășurat la Larnaca, în perioda 03-05 Februarie 2023

Coman Maria Cristina s-a calificându-se în finală pentru medalia de #BRONZ

CUPA pentru cele mai multe locuri 1 pe podium în cadrul Campionatului Mondial și European de Karate Shito-ryu 2022 Croația

A urcat pe podium cu sportivii de performanță în cadrul Campionatului European de la Praga | 2022

Am urcat pe podium și am avut rezultate deosebite cu sportivii de performanță care au participat la Triatlon | 2022

„După 15 ani de experiență pot spune că ceea ce iubesc cel mai mult la această meserie este zâmbetul pacientului recuperat.”

Oana Alexandra Holobîcă | kinetoterapeut  cu specializare în recuperarea sportivilor de performanță

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments