8.5 C
București
marți, 23 aprilie, 2024
Google search engine
DiverseSimona Halep a dat lovitura la TAS și poate reveni pe terenul...

Simona Halep a dat lovitura la TAS și poate reveni pe terenul de tenis!

Cea mai bună jucătoare româncă de tenis de câmp din toate timpurile, Simona Halep, a reușit să-i convingă pe judecătorii Tribunalului Sportiv Internațional de nevinovăția sa și să-i fie redusă suspendarea inițială la un termen extraordinar de mic, de doar nouă luni, expirată deja.

Practic, Simona Halep se poate întoarce chiar de luni în orice circuit al WTA, cu condiția să fie pregătită pentru întoarcerea în lumea tenisului profesionist.

În plus, cum Halep a ieșit din clasamentul WTA, ea poate să ceară wild-card-uri la diverse turnee sau să joace în calificări.

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci din octombrie 2022, atunci când Federația Internațională a anunțat că a fost găsită dopată și suspendată automat din orice competiție. Ultima ei apariție s-a consumat la finele lui august 2022, la Turneul de Mare Șlem de la New York, unde a părăsit competiția din primul tur.

Ea a fost judecată cu multă greutate în toamna trecută de către un Tribunal Internațional la Londra, ITIA, primind o suspendare oficială de patru ani. În luna februarie 2024 însă, ea s-a prezentat în fața TAS și împreună cu fosta ei echipă de antrenori și alături de cel puțin trei avocați a reușit să răstoarne toate calculele hârtiei.

E de presupus că Simona Halep se va concentra pe sezonul de zgură, care începe de obicei în luna aprilie, zgura fiind probabil suprafața ei de joc preferată.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments