10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriSinner face istorie la Australian Open, accedând în premieră în semifinale prin...

Sinner face istorie la Australian Open, accedând în premieră în semifinale prin victoria asupra lui Rublev

Jannik Sinner scrie istorie la Australian Open, realizând pentru prima oară în carieră o calificare în semifinale prin victoria convingătoare asupra lui Andrei Rublev, clasat pe locul 5 mondial. Sinner, aflat pe locul 4 în clasamentul mondial, a încheiat meciul cu scorul de 6-4, 7-6(5), 6-3 într-o confruntare care a durat două ore și 40 de minute.

În această nouă etapă a turneului, Sinner se va confrunta cu actualul număr 1 mondial, Novak Djokovic, marcând astfel a doua sa prezență în semifinalele unui Grand Slam, după cea de la Wimbledon din anul precedent. Meciul promite a fi un test dificil pentru tânărul jucător italian, oferind publicului o confruntare captivantă între viitorul promițător și unul dintre cei mai experimentați și de succes jucători din lume.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments