22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriSorana Cîrstea, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Miami Open

Sorana Cîrstea, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Miami Open

Sorana Cîrstea, jucătoarea română clasată pe locul 24 în lume și considerată favorită la locul 19, a suferit o înfrângere pe neașteptate în runda optimilor la Miami Open, unul dintre cele mai prestigioase turnee de categorie WTA 1000.

Adversara sa, Danielle Collins din Statele Unite, ocupând locul 53 în clasamentul mondial, a reușit să obțină o victorie clară cu un scor de 6-3, 6-2. Meciul a fost o luptă intensă, care a durat o oră și 29 de minute, iar Collins și-a impus jocul în fața unei Cîrstea care nu și-a găsit ritmul.

Pentru participarea sa în runda optimilor la Miami Open, jucătoarea primește un premiu în valoare de 101.000 de dolari și 120 de puncte în clasamentul WTA, în ciuda înfrângerii suferite. Chiar dacă parcursul său s-a încheiat aici, prezența în acest stadiu al turneului reprezintă o realizare notabilă în cariera sa, iar Cîrstea va continua să aspire la rezultate de succes în competițiile viitoare.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments