14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Sorin Grindeanu, ferm convins că PSD și PNL vor triumfa în alegerile...

Sorin Grindeanu, ferm convins că PSD și PNL vor triumfa în alegerile locale, la București

Sorin Grindeanu, unul dintre liderii la vârf ai PSD și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, e ferm convins că actuala coaliție guvernamentală, formată din PSD și PNL, va câștiga cel mai important „trofeu” al alegerilor locale din acest an, fotoliul d eprimar general al Capitalei.

„Am convingerea că vom câștiga Capitala. După cum am convingerea că vom avea pe votul politic pe lista de europarlamentare peste 50%, după cum am convingerea că din 41 de Consilii Județene, toate, mai puțin cele unde există o majoritate maghiară, unde e normal să fie UDMR-ul, vor fi PSD și PNL”, a declarat în seara zilei de 8 aprilie, Sorin Grindeanu la Digi 24.

Oficialul pesedist a refuzat să ofere un scenariu în cazul în care Cătălin Cîrstoiu, candidatul independent sprijinit de PSD-PNL, va pierde alegerile, preferând să se întoarcă în timp, acum mai bine un deceniu, când aceleași pasrtide politice formau Uniunea Social Liberală (USL).

„Toate sectoarele din București vor fi câștigate de reprezentanții PSD sau PNL. Eu am mai trăit în 2012 acel val și l-am trăit de pe partea valului USL. Nici atunci, de exemplu USL-ul n-a câștigat Aradul, n-a câștigat Clujul, n-a câștigat Alba, ca să dau câteva exemple. Nici nu e normal, e o democrație. E bine să existe, tot timpul, și alți primari de alte culori politice. Am convingerea aceasta că cel puțin ceea ce înseamnă Consilii Județene, primării de mari municipii, toate vor fi PSD-PNL”, a adăugat același Sorin Grindeanu.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments