10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseSTB anunță că trece la program de sărbătoare la finalul acestui an

STB anunță că trece la program de sărbătoare la finalul acestui an

În perioada sărbătorilor de Crăciun și de sfârșit de an mijloacele de transport ale Societății bucureștene de specialitate vor circula după programe speciale.

Astfel, în zilele de luni/marți, 25.12.2023 – 26.12.2023 și 01.01.2024 – 02.01.2024, toate liniile de transport public ale STB vor funcționa conform programului unei zile de duminică.

Anumite mașini STB sunt împodobite în mod deosebit de Crăciun, cu ajutor celor de la Magic FM, Radioul Moșului

Totodată, sâmbătă, 23.12.2023, liniile de tramvai 1,10, 21 și 41, precum și cele de autobuz 104, 123 și 335 vor funcționa cu parcul de vehicule suplimentat, pentru buna desfășurare a serviciului în zonele cu solicitare de transport crescută.

Pentru a afla în timp real orele de sosire în stații a mijloacelor de transport public, STB recomandă utilizarea aplicației gratuite Info Transport București, care este disponibilă în Google Play și App Store, precum și pe site-ul său, la acest link: https://info.stbsa.ro.

Bucureștenii care circulă pe traseul liniei 178 ar putea avea parte de bucurii de sezon

Pe de altă parte, tot în această perioadă, călătorii mai norocoși vor avea șansa de a călători cu autobuze sau tramvaie împodobite special cu ghirlande, globulețe și sisteme luminoase, care reamintesc tuturor despre frumusețea aparte a perioadei din an.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments