10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriSusținere Urgentă pentru Visul lui Sven-Goran Eriksson: FC Liverpool în Mâinile Sale!

Susținere Urgentă pentru Visul lui Sven-Goran Eriksson: FC Liverpool în Mâinile Sale!

Suporterii își exprimă dorința ca Sven-Goran Eriksson să conducă FC Liverpool într-un meci caritabil

Suporterii FC Liverpool au lansat un apel către club pentru a îndeplini ultima dorință a lui Sven-Goran Eriksson, antrenorul aflat în stadiu terminal de cancer pancreatic. Eriksson, fostul selecționer al Angliei și susținător de-o viață al echipei de pe Anfield, și-a exprimat regretul că nu a avut niciodată oportunitatea de a antrena Liverpool.

Într-un interviu emoționant cu Niall Paterson de la Sky News, Eriksson și-a împărtășit regretele legate de neîmplinirea visului său fotbalistic. Într-un efort de a îndeplini această dorință, suporterii au propus ca Eriksson, în vârstă de 75 de ani, să conducă echipa LFC Legends într-un meci caritabil împotriva formației Ajax în martie.

Ideea a fost lansată de către YouTuberul de fotbal și fan al Liverpool, Douglas Horne, care a sugerat pe rețelele sociale: „Să-l facem pe Sven să conducă legendele Liverpool împotriva Ajax, un ultim vis pentru el.”

Suporterii au răspuns pozitiv la propunere, considerând-o „o idee fantastică”. John Gibbons, gazda podcastului Anfield Wrap, a subliniat că Eriksson ar fi binevenit în familia Liverpool și că ar fi o ocazie minunată pentru el să conducă echipa în acest meci special.

În mesajul său către Eriksson, Gibbons l-a invitat să se alăture suporterilor pe Anfield, chiar dacă nu s-ar realiza visul de a conduce echipa: „Dacă nu, există un loc pe Kop lângă mine. Dacă vrei să vii și tu să te uiți la un meci, vei fi întotdeauna mai mult decât binevenit pe Anfield.”

Suporterii au demonstrat sprijinul lor pe platformele de social media, anticipând îndeplinirea dorinței lui Eriksson de a conduce Liverpool în acest meci caritabil.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments