18.5 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
DiverseTarom are ofertă specială între 15 și 20 martie către Istanbul, Budapesta,...

Tarom are ofertă specială între 15 și 20 martie către Istanbul, Budapesta, Belgrad și Sofia

Tarom, compania națională de zbor, a pregătit o ofertă specială în perioada 15 – 20 martie, la cursele sale către Istanbul, Budapesta, Belgrad și Sofia. Astfel, prin oferta specială valabilă timp de șase zile, cei interesați pot achiziționa bilete de avion la prețuri avantajoase, în cele patru direcții menționate, biletele eliberate fiind valabile pentru perioada 1 – 31 august 2024.

Tarifele biletelor de avion către cele patru destinații aparte sunt de 120 euro dus-întors, cu bagaj de mână inclus.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Tarom mai precizează și că data valabilă a ultimului retur e 31 august 2024.

Cunoscut drept orașul celor „O mie și una de nopți” și capitală, de-a lungul veacurilor, a patru uriașe imperii, Istanbulul este un oraș fascinant, cu un bagaj cultural și istoric colosal. Cu o populație la fel de mare ca cea a României, Istanbulul este întins pe malurile a două continente. În Istanbul, poți savura o cafea delicioasă pe malul european al metropolei, privind spre cartierele cochete asiatice, poți păși prin paradisul cumpărăturilor din Marele Bazar, iar viața de noapte dintre zidurile vechiului Constantinopol nu te va lăsa nicio secundă să te plictisești.

Budapesta respiră și ea o istorie monumentală, iar impozanța clădirilor te uimește la fiecare pas. Cunoscută, printre multe altele, și pentru băile sale termale, „Perla Dunării” a fost sub stăpânire maghiară, otomană și austriacă de-a lungul secolelor, iar fiecare cultură și-a lăsat amprenta asupra unui oraș care te va uimi.

Belgradul, la rândul său, se poate lăuda cu influențele sale otomane, austro-ungare și occidentale, cu o scenă culturală bogată, cu impunătoarea fortăreață Kalemegda, dar și cu o mâncăruri delicioase, care-ți lasă gura apă.

Nici atmosfera relaxantă a Sofiei, aflată la câțiva pași de Muntele Vitosha, nu are cum să nu te cucerească. Vei descoperi un oraș cosmopolit, cu o istorie bogată, o cultură fascinantă și cu un centru istoric amplu și cochet, în același timp.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments