14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriIntern„Tramvai vs. BMW 2”: Teribilist cu BMW filmat în Capitală când merge...

„Tramvai vs. BMW 2”: Teribilist cu BMW filmat în Capitală când merge pe șinele de tramvai

Imaginile filmate de vatmanul unui tramvai din București readuc în atenție conflictul mai vechi dintre șoferii de BMW și cei care conduc tramvaiele. De data aceasta o limuzină a fost surprinsă când mergea, cu greu, pe o linie de tramvai dedicată, de tipul celor „șine de tren”.

Șinele de tramvai, tot mai atractive pentru posesorii de BMW

Incredibile imaginile filmate de angajatul STB! Chiar în fața tramvaiului pe care acesta îl conducea, un BMW mergea pe șine, de parcă vroia să îi fure pasagerii.

„Ia uite mă, au băgat BMW-uri!”, spune la un moment dat vatmanul, invidios.

Șoferul de BMW a trecut liniștit pe lângă refugiul de tramvai, unde așteptau câțiva călători care se uitau mirați la noul mijloc de transport în comun al STB. A ajuns în cele din urmă la o intersecție, reușind să iasă pe asfalt.

Din fericire, vatmanul a fost calm și chiar amuzat de situație.

Ianuarie 2020, Calea Rahovei, București

Însă în urmă cu patru ani, tot în București a mai existat un caz oarecum asemănător, soldat cu ceva stricăciuni la un BMW. În cazul din 2020, vatmanul enervat de autoturismul care îi bloca efectiv calea de rulare a intrat intenționat cu tramvaiul în spatele autoturismului. Deși a frânat de mai multe ori în fața tramvaiului, șicanându-l pe vatman, tot șoferul  a fost cel care a sărit ca ars din mașină și s-a dus peste vatman.

Denumit în presă „Tramvai vs. BMW”, cazul a devenit subiect național de discuție. S-a ajuns chiar și în instanță, iar șoferul a ieșit „șifonat” a doua oară: amendat, inclusiv pentru că nu avea poliță RCA valabilă și obligat să plătească și cheltuieli de judecată.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments