23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
DiverseTricolorii fac și bani, nu doar performanțe sportive la EURO 2024!

Tricolorii fac și bani, nu doar performanțe sportive la EURO 2024!

„Generația de suflet” a fotbalului românesc, așa cum a numit-o chiar selecționerul ei, Edi Iordănescu, face și bani la turneul final al Campionatului European de Fotbal din Germania, nu doar performanțe sportive.

Calificați de pe primul loc al grupei E, tricolorii vor aveade încasat și niște sume frumușele de bani pentru rezultatele din teren. Astfel, pentru victoria în fața Ucrainei și meciul egal cu Slovacia din grupe, bugetul federației noastre de fotbal va primi din partea UEFA 1,5 milioane de euro. La care se adaugă aceeași suma pentru performanța de a te fi calificat printre primele 16 echipe ale bătrânului continent.

Și mai atractivă este suma de premiere pentru o eventuală calificare în sferturile de finală ale competiției: 2,5 milioane de euro, în timp ce prezența în semifinale ar adăuga în cont alte patru milioane de euro.

Bonusurile cele mai mari le vor obține finalista și viitoarea câștigătoare a titlului european, traduse prin cinci, respectiv opt milioane de euro.

Federația Română de Fotbal îi va recompensa pe fotbaliștii naționalei cu circa 45% din fondul final de premiere!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments