21.6 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
DiverseAmazon va vinde din 2024 inclusiv mașini!

Amazon va vinde din 2024 inclusiv mașini!

Cea mai cunoscută companie din lume în care comerțul electronic e la putere a decis să facă un nou pas. De data aceasta, după cărți, CD-uri, electrocasnice și piese de mobilier, Amazon a anunțat că va pune la vânzare și autovehicule.

Fiecare client își va putea alege modelul și caracteristicile preferate pe site-ul gigantului e-commerce și își va ridica mașina, fie de la reprezentanța cea mai apropiată, fie livrându-i-se la domiciliu.

Potrivit capital.fr, noul serviciu va fi lansat anul viitor pe platforma gigantului comercial din Statele Unite. Amazon a făcut recent anunțul la Salonul Auto de la Los Angeles, în colaborare cu Hyundai, producătorul auto sud-coreean fiind cel care va fi prima marcă vândută pe site.

Amazon a precizat și faptul că clienții își vor putea alege modelele și funcțiile preferate, tot online.

Alexa, asistentul virtual al Amazon, va fi capabil să vândă mașini pe Internet din 2025

„Hyundai este o companie extrem de inovatoare care împărtășește pasiunea Amazon de a încerca să facă viața clienților noștri mai bună și mai ușoară în fiecare zi”, a declarat directorul executiv al Amazon, Andy Jassy, potrivit unui comunicat oficial. Până în prezent, cumpărătorii de mașini se puteau interesa despre oferte de gen pe Amazon, dar fără a putea cumpăra.

Analiștii economici văd deja în acest pas un semnal că piața nord-americană va elimina în curând dealerii auto printr-o asemenea mutare de răsunet.

Pe de altă parte, din 2025, în parteneriatul cu Hyundai va fi inclusă din 2025 și inteligența artificială, reprezentată de asistentul virtual Alexa de la Amazon.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments