22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriVerdict amânat: Procesul pentru 'marca Steaua' se prelungește până pe 6 martie

Verdict amânat: Procesul pentru ‘marca Steaua’ se prelungește până pe 6 martie

Curtea de Apel adâncește suspansul în disputa dintre FCSB și CSA Steaua privind drepturile asupra mărcii “Steaua,” amânând pronunțarea sentinței cu încă două săptămâni, până pe 6 martie 2024. Această decizie vine în contextul în care procesul a fost trimis spre rejudecare după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a acceptat recursul formulat de FCSB împotriva hotărârii inițiale a Curții de Apel București din 2019.

Pronunțarea ulterioară ar trebui să elucideze neclaritățile referitoare la portofoliul de mărci Steaua și la modul în care CSA Steaua le-a utilizat. Curtea de Apel va examina cu atenție disputele privind drepturile asupra acestei mărci de renume și va stabili dacă modul în care CSA Steaua a gestionat înregistrările respective a fost conform legislației. Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a exprimat în repetate rânduri convingerea că CSA Steaua va pierde în final drepturile asupra mărcii, susținând că înregistrarea a fost realizată cu rea credință și că anularea acestor drepturi este inevitabilă.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments