14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriInternGică Hagi povestește cu umor viața de student la ASE: „Am fost...

Gică Hagi povestește cu umor viața de student la ASE: „Am fost pe-acolo” (VIDEO)

După ce abia la începutul acestui an publicațiile specializate în știri din sport exultau pe motiv că au aflat ce studii are Hagi, iată că pe tiktok a apărut un scurt video în care Regele povestește cum a fost la facultate.

play-sharp-fill

Conform ziarelor de specialitate, Gică Hagi a jucat fotbal la nivel de profesioniști în perioada 1982 – 2001. ”Regele” a debutat la Farul, după care au urmat alte formații importante în cariera sa.

După un sezon la Farul ca jucător, în 1983 Gică Hagi trebuia să ajungă la Craiova. A ajuns însă în București, la Sportul Studențesc, așa că a trebuit să se mute și cu „școala”.

O dată cu aventura la Sportul, Gică Hagi a început și studiile superioare. „Regele” s-a înscris în București la Academia de Studii Economice (ASE), absolvind la „Turism”.

„Am terminat și ASE-ul, Turism, așa că…”. Întrebat dacă a apucat să meargă la cursuri, Hagi răspunde cu umor: „Am fost pe-acolo”.

Gheorghe Hagi în 1987, anul când era student, dar câștiga și campionatul cu Steaua

Studentul Hagi a avut colegi de renume: Mircea Sandu, Mircea și Răzvan Lucescu și chiar Mugur Isărescu.

Pe site-ul ASE există un capitol aparte dedicat personalităților care au absolvit cursurile acestei instituții de învățământ de elită, fiind menționat și Gică Hagi.

„Între mulți alții, pot fi menționate persoane cu recunoaștere publică (inclusiv absolvenți ai secției de Economia comerțului exterior) precum: academicienii Mugur Isărescu și Daniel Dăianu, Varujan Vosganian, Eugen Ovidiu Chirovici, Florin Pogonaru, Hildegard Puwak, Anca Vlad, Viorel Cataramă, Cornel Găină, Dumitru Burtea, Florian Serac, Mircea și Răzvan Lucescu, Mircea Sandu, Gheorghe Hagi, Cătălin Tolontan, Smiley”, scrie pe site-ul ASE.

După trei sezoane petrecute la Sportul Studențesc, Hagi a făcut trecerea la Steaua în vara anului 1986. Apoi, după patru ani la Steaua, Gică Hagi a ajuns la Real Madrid. Ulterior, ”Regele” s-a transferat la Brescia, apoi a ajuns la Barcelona, pentru ca în 1996 să facă trecerea la Galatasaray, grupare de la care s-a retras în anul 2001.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments