22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
DiverseWeekendul următor, sub semnul marilor dispute fotbalistice interne

Weekendul următor, sub semnul marilor dispute fotbalistice interne

Ziua Femeii din acest an va fi marcată de două ori mai special în 2024 de către microbiștii români.

Și asta din pricina faptului că în seara zilei de vineri, 8 martie, vor fi desemnate anul acesta cele mai importante șase echipe din prima noastră ligă fotbalistică, cele care vor juca în play-off, în vederea desemnării campioanei naționale la finele actualului sezon intern fotbalistic.

Nu mai puțin de cinci partide vor avea loc pe 8 martie, de la aceeași oră, 20.00.

Este vorba despre CFR Cluj – Hermannstadt, Petrolul Ploiești – Sepsi, Dinamo – UTA, FC Voluntari – Universitatea Cluj și FC Botoșani – Farul.

În prezent, patru dintre cele șase echipe calificate în play-off se cunosc deja, fiind vorba despre FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Farul Constanța și Universitatea Cluj sunt creditate cu cele mai mari șanse de a ocupa ultimele două locuri.

Dacă scenariul se va materializa, în faza finală a competiției fotbalistice interne se vor duela câte două reprezentante ale Capitalei și Clujului, cele mai industrializate orașe ale țării, și câte una din Constanța și Craiova.

De remarcat că sâmbătă, 9 martie, cunoscută în popor „Ziua celor 44 de pahare”, va avea loc derbiul campionatului, Rapid – FCSB, pe cel mai mare stadion din țară, Arena Națională, tot de la ora 20.00.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments