22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Candidatul comun al PSD și PNL pentru Cotroceni, stabilit după europarlamentare

Candidatul comun al PSD și PNL pentru Cotroceni, stabilit după europarlamentare

Desemnarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din luna septembrie va fi o decizie luată după jumătatea lui iunie. Cel puțin așa sună predicția președintelui Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dîncu.

Potrivit acestuia, s-a încercat deja o soluție comună, dar fără niciun rezultat, dată fiind și sensibilitatea subiectului, cel legat de alegerea primului om politic al țării pentru următorii cinci ani.

„De principiu, am discutat să mergem cu un candidat comun la prezidențiale, am hotărât că vom merge cu un candidat comun. Nu am hotărât criteriile. Scopul unui partid e câștigarea tuturor alegerilor. După europarlamentare vom stabili candidatul la alegerile prezidențiale și sperăm să fie un candidat comun. Eu sper să fie candidat președintele PSD”, a spus Vasile Dîncu pentru Digi 24.

În opinia aceluiași cunoscut politician, actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, ar putea fi „un posibil candidat” pentru Cotroceni.

El a relaut și subiectul „Mircea Geoană”, candidatul care stă cel mai bine în sondaje în cursa legată de alegerea viitorului președinte al țării.

Nu a avut loc o discuție între Mircea Geoană si conducerea PSD, cred că nici cu PNL. Aceasta poate fi o variantă teoretică. În momentul acesta nu pot să evaluez dacă are sau nu are vreo șansă în fața orgoliului celor două partide mari din România”, a precizat diplomatic Vasile Dîncu.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments