14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaWEnough Empowerment Journey: Leadership feminin și egalitate de șanse

WEnough Empowerment Journey: Leadership feminin și egalitate de șanse

WEnough Empowerment Journey: Leadership feminin și egalitate de șanse

Dedicat femeilor din mediul corporate și de afaceri, acest eveniment își propune să ofere noi perspective în ceea ce privește leadershipul, oferind soluții aplicabile imediat pentru echilibrul personal și profesional.

Într-un cadru captivant și dinamic, „WEnough Empowerment Journey” promite să fie un eveniment de învățare ce va aduna pe data de 18 aprilie 200 de femei din mediul corporativ și de afaceri al IMM-urilor pentru a lua parte la o experiență unică. Locația aleasă pentru desfășurare este Cinemax Veranda Mall, într-un format inedit care Încântă și inspiră participantele.

Cu peste 20 de speakeri confirmați, proveniți din diverse domenii ale mediului corporate și antreprenorial, “WEnough Empowerment Journey” este conceput pentru a aduce în prim-plan discuții edificatoare, cazuri reale și povești de viață despre leadership feminin, gestionarea eficientă a responsabilităților multiple și valorizarea identității personale în contextul social și profesional.

Clementina Anghelache și Luiza Banyai, alături de lideri de opinie și experți, vor facilita discuții profunde despre transformarea personală și profesională, managementul personal și de echipă, precum și îngrijirea sănătății și a echilibrului personal. “WEnough Empowerment Journey” reprezintă o călătorie transformatoare dedicată femeilor din mediul corporate și de afaceri, oferindu-le oportunitatea de a se conecta, învăța și crește împreună”, a declarat Luiza Banyai, co-organizator al evenimentului.

„WEnough nu este doar un alt eveniment pentru leadership feminin, ca să parafrazez sloganul WordPress. Este o inițiativă și ne dorim să o transformăm într-o mișcare de amploare, adresată mediului de, în care să privim oamenii și leadershipul în modul cel mai firesc cu putință. În care să învățăm să atingem excelența respectându-ne modul nostu de a fi”, a adăugat co-organizatorul evenimentului, Clementina Anghelache.

Speakerii evenimentului sunt:

Adelina Păsat, Fondatoare Nutrivita, Alina Goldenberg – Director Genera Taxdome România, Alina Dascălu, Medic primar obstetrică-ginecologie, Anca Fotache – Director General Booking Holdings Romania, Andreea Elena Halikias – autoare, Alexandra Peligrad, CEO – SMARTREE, Bianca Opris, Avocat și autoare, Bogdan Grigore, Playful Facilitator, Cristina Dragna, CEO Canal 33, Daria Gănescu – artistă & consiler, Dan Popa, Hyper-Antreprenor, Diana Plăcintescu – medic primar dermatolog, Ecaterina Ion, Director General Hewlett Packard Enterprise, Edit Maria Fazakas, pianistă, Fabian Sanchez – percuționist facilitator, Gabriela Maalouf, Realizator TV și psiholog, Ioana Banyai, Studenta la Psihologie, Ioana Guică, Fondatoare #eattoconect, Ioana Necula, Președinte fondator Genesis College, Izabela Corina Juncu, CEO & Founder @notorious.fragrancestories, Maria Duduman – Fondatoare Comunitate FĂ BINE, Mihaela Tudor – Fondatoarea Tudor Communications, Oana Radu, consultant transformare personală, Laura Pascu, PR Magician I Turning brands into media highlights, Lavinia Ivas, CEO Douglas Romania, Lavinia Rașcă, Board Director, EXEC-EDU, Mădălina Ulmeanu, Director General NaturalParis, Simona Nicolaescu – psihoterapeut și antreprenoare, Yolanda Crețescu, Psiholog clinician, psihoterapeut Adlerian.

Partenerii confirmați ai evenimentului sunt: Douglas, Drum Cafe, Farmacia Vedra, Genesis College, Good Stories, Logistikon AI, Natural Paris, Nutrivita, Taxdome Romania.

Pentru mai multe informații și pentru înscrieri, vă rugăm să accesați link-ul evenimentului https://go.learningnetwork.ro/wenough . Pentru orice alte detalii sau solicitări de presă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizate mai jos.

Contact pentru presă: Laura Pascu

E-mail: laura@prcafe.ro

Telefon: 0722653210

București, 4 aprilie 2024 – Acest comunicat de presă este emis în colaborare cu echipa de organizare a evenimentului #WEnough Empowerment Journey și poate fi utilizat pentru publicare în presa locală și națională.

Veronica Diac
Veronica Diachttp://canal33.ro
A preferat întotdeauna să facă munca „nevăzută” a unei redacții jurnalistice, cea de documentare, extrem de prețuită și de căutată atunci „când îți arde buza”, dar care îl lasă mereu în umbră pe autorul ei. E specializată în relația presei cu instituțiile bancare, de asigurări sociale și de sănătate, dar și pe spinoasa problemă a pensionării. Pasiunea ei cea mare e însă să scrie povesti urbane despre locuri și personaje care au făcut cândva „istorie”!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments