9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun – 18/33 Cadou muzical

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 18/33 Cadou muzical

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 16 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.

18/33 Cadou muzical

Cum ar fi să faci persoanei dragi un cadou memorabil, personalizat 100%, în care să fie vorba despre ea și despre ce simți tu pentru ea? O echipă de specialiști elaborează versurile după indicațiile tale și compune o melodie originală în stilul pe care ți-l dorești, iar persoana dragă va primi un cadou unic, de suflet, care nu expiră și nu se demodează niciodată, la fel ca iubirea.

Detaliile experienței

cadouri iscusite

Locație: melodia se transmite în format MP3, după ce agreați totul cu partenerii site-ului experimenteaza.ro

Cântec personalizat – versuri Laura Sgârcițu, compozitor Othello

Durata: durata de elaborare este de o săptămână

Experiența pentru o persoană

Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

Valabilitate voucher: 12 luni

Cadouri iscusite experiențe versus cadouri materiale

Lupta dintre „cadourile tip experiență” și „cadourile materiale” va fi mereu de actualitate. Site-ul experimenteaza.ro susține „cadourile experiențe”, pentru că tot conceptul a pornit de la o idee importantă: amintirile sunt cea mai de preț avere și ele vor fi mereu mai prețioase decât orice lucru material.

Marchezi un moment unic în viață

Probabil nu ești singura persoană căreia i s-a întâmplat să primească un anumit cadou și să uite unde l-a pus prin casă. Cadourile materiale se rătăcesc foarte ușor și uneori își pierd valoarea mult mai repede decât te-ai aștepta. În plus, de multe ori se întâmplă să nu te identifici cu cadoul primit, acesta devenind practic inutil pentru gusturile tale.

De aceea, experiențele frumoase primite sub forma de cadouri iscusite dăinuie în timp prin unicitatea lor și prin senzațiile pe care ți le provoacă. Nu credem că vei uita prea curând ce ai simțit atunci când ai sărit cu parașuta sau ai turat o mașină puternică pe o pistă rapidă.

Cadouri iscusite

Îți îndeplinești visurile

Visurile tale trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. Indiferent de momentul în care te afli în viață, trebuie să îți acorzi câteva momente și să te întrebi ce anume vrei să faci, astfel încât să simți că trăiești cu adevărat.

Răspunsurile sunt variate, dar și experiențele noastre sunt la fel. În funcție de dorințe și de idei, orice om poate avea o listă, fie și ea cât de scurtă, cu ceea ce își dorește cel mai mult. De la aventură, la adrenalină sau relaxare, ne adresăm tuturor și îi încurajăm să își urmeze cele mai aprige gânduri, lăsând ca o parte lucrurile materiale care se depreciază în timp. Amintirea rămâne pentru totdeauna și știm clar că nu vei uita senzațiile trăite.

Este foarte ușor să te răzgândești

Spre deosebire de cadourile materiale, experiențele se pot schimba mult mai ușor și fără efort din partea ta. Spre exemplu, dacă primești o rochie sau o pereche de pantofi, întotdeauna trebuie să te duci cu bonul fiscal și cu produsul în magazinul respectiv pentru a face returul sau pentru a căuta altceva în cazul în care cadoul nu ți se potrivește. În oricare dintre variantele pe care le preferi, acest lucru implică efort și timp.

Faci o persoană să zâmbească

Nu credem că există persoană pe lumea aceasta care să nu fie încântată de un cadou, fie el cât de mic. Gestul contează și cu cât pui mai mult suflet, cu atât efortul este apreciat. Cea mai mare recompensă? Bucuria pe fața persoanei iubite în acel moment.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments