12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyle33 de cadouri iscusite de Crăciun - 8/33 Simbolul feminității

33 de cadouri iscusite de Crăciun – 8/33 Simbolul feminității

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului începe să îşi facă loc, se resimte în aer, inspirându-ne să căutăm cadouri unice pentru cei dragi. De astăzi mai sunt fix 26 de zile până la Crăciun. Suntem aici să vă propunem 33 de cadouri iscusite, câte unul in fiecare zi, care vă vor inspira să alegeţi daruri care nu doar încântă simțurile şi destinatarii, ci păstrează viu spiritul tradițiilor. Împreună explorăm minunata lume a cadourilor de Crăciun, cu accent pe autenticitatea produselor românești, menite să aducă bucurie și să celebreze bogăția culturii noastre în această perioadă festivă.


Perlele, minunatele bijuterii ale oceanului, au fascinat și fermecat cu grația lor de-a lungul secolelor. Comori ascunse în adâncurile apelor, au captivat imaginația și inima oamenilor, servind drept simboluri ale frumuseții pure și ale rafinamentului. Aceste bijuterii naturale, născute dintr-un proces minuțios în inima scoicilor, emană o aură de mister și eleganță.

Datorită farmecului lor atemporal, perlele reprezintă o idee minunată de cadou de Crăciun. Se potrivesc atât unui eveniment formal, cât și unuia casual, fiind o alegere versatilă în materie de bijuterii. Astfel, cadoul tău poate fi purtat cu bucurie în diverse ocazii și, pentru că nu se demodează niciodată, este alegerea potrivită pentru orice vârstă și gust.

8/33 Colier perle OBSIDIAN X SONIA ARGINT

O colecție în ediție limitată pornită din pasiunea comună pentru perle și puterea lor de a transcede timpuri și trenduri. Supradimensionate si spectaculoase, fiecare perlă a fost aleasă special pentru calitatea și dimensiunile ei.

Este folosită doar pielea rămasă în urma procesului de producție a altor accesorii de marochinarie, resturi care altfel ar fi considerate pierderi. Astfel, bareta este lucrată manual din cea mai moale și plăcută piele naturală premium provenită din Italia.

Fiecare model este lucrat într-o ediție limitată de cincizeci de piese și este însoțit de certificatul cu numărul lui de ordine.

„Primul colier de perle mi l-am făcut singură atunci când am început să fac coliere în 2010. Atunci a fost și momentul în care am realizat cât sunt de feminine și versatile, m-am îndrăgostit de ele și de eleganța lor atemporală. Port perle aproape zi de zi, chiar și la pilates. Iar colecția realizată împreună cu Obsidian reflectă prin cele trei modele aparent similare, stiluri diferite și o integrare în ținute de zi sau seară.

Arwen, Aerin și Arden sunt puternice, dar feminine, precum numele pe care le poartă. Colecția capsulă de coliere OBSIDIAN X Sonia Argint este o colaborare de care sunt atât de încântată cum greu pot exprima în cuvinte deoarece a venit exact la momentul potrivit, când simțeam nevoia să mă exprim creativ și într-un alt mod.

Să reiau această pasiune a mea de a face coliere pe care să văd că femeile le poartă ani de zile. Am ales simplitatea și eleganța atemporale,, dar foarte actuale și am îmbinat două elemente pe care le iubesc: perlele și pielea fină. Ambele de o calitate excepțională! Este o colecție limitată de 50 bucăți/model”, a povestit Sonia Argint pentru Canal 33.ro.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments