9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
DiverseAdriana Săftoiu: „Toate argumentele în favoarea comasării alegerilor pică unul după altul!”

Adriana Săftoiu: „Toate argumentele în favoarea comasării alegerilor pică unul după altul!”

Coaliția de guvernare se va reuni în zilele următoare pentru a continua discuțiile referitoare la comasarea alegerilor din acest an, lucru confirmat de premierul Marcel Ciolacu, dar jurnalistul Adriana Săftoiu, care a cochetat și cu politica ani buni, pare ferm convins că cele două tabere nu vor reuși să ajungă la un consens.

Adriana Săftoiu a fost prezentă vineri, 9 februarie, în platoul emisiunii „La Subiect”, moderată de Alexandru Răducanu, exclusiv la Canal 33, unde și-a exprimat profundul dezacord față de comasarea alegerilor, deoarece procedura ar crea complicații majore la nivel local. În opinia ei, PSD-ul, principalul partid politic al României, nu pare dispus să ajungă la o înțelegere.

„Este clar că PSD-ul nu își dorește asta. Am discutat cu un primar care spunea «Dacă alegerile vor fi comasate, până în luna septembrie vor exista doi primari, unul ales și unul în funcție, pentru că cel în funcție va trebui să își ducă mandatul până la capăt. Eu acum care sunt în funcție pierd alegerile și mă duc acum la primărie încă trei luni. Ce credeți că fac? Aleg tot bugetul, să vina ăsta nou pe buget zero, să încerce să-și facă treaba»”, a povestit jurnalista.

Invitata permanentă a lui Alexandru Răducanu a continuat pe aceeași linie, desființând inclusiv argumentul-forte oferit de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, pe 4 februarie, în cadrul unui podcast, potrivit căruia cheltuielile bugetare ar scădea cu 200 de milioane de euro dacă varianta comasării alegerilor s-ar pune în practică.

Toate argumentele pe care le aduc oamenii ăștia în favoarea comasării pică unul după altul! Chiar vin să spună că facem economie? Economie la ce? Că dacă le facem împreună, într-o parte va fi secția pentru europarlamentare, într-o parte secția pentru locale. Buletine și ștampile pentru ambele. Nu este nicio economie”, a explicat Săftoiu.

Ascultă întreaga discuție dintre Alexandru Răducanu și Adriana Săftoiu în videoclipul de mai jos:

Urmărește emisiunea „La Subiect” în fiecare vineri, de la ora 19:00, numai pe Canal 33!

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments