20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriAl Bano, critici dure pentru interpretarea imnului Italiei

Al Bano, critici dure pentru interpretarea imnului Italiei

La vârsta de 80 de ani, celebrul cântăreț Al Bano nu mai are același elan ca în trecut, când cucerea inimile fanilor din întreaga lume cu hitul internațional “Felicita”, interpretat alături de Romina Power, alături de care a avut și doi copii înainte de separarea lor din 1999. Legendara voce a fost pusă la zid chiar de conaționali pentru interpretarea imnului.

Al Bano, critici acide pentru interpretarea imnului național

Interpretarea lui Al Bano de pe Stadio Olimpico, unde se adunaseră aproximativ 70.000 de spectatori, a devenit subiect de discuție în presa italiană. Revista Wanted in Rome a descris interpretarea ca fiind un “masacru” al imnului Italiei.

Conaționalii faimosului artist nu au ținut cont de vârsta sa și au fost nemiloși pe rețelele sociale, criticându-i prestația: “Mă simt ca și cum aș avea convulsii”, “Jenant”, “Ar trebui să te retragi”, “O capodoperă penibilă”, sau chiar “Suntem gata să murim și noi, stadionul a fost deja înmormântat”.

Aceste comentarii dure reflectă dezamăgirea fanilor față de interpretarea lui Al Bano, care nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. Publicul italian este cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzică și pentru imnul național, iar interpretarea acestuia este un moment important și emoționant pentru mulți.

al bano
Foto: Profimedia

Cu toate acestea, este important să ne amintim că artiștii sunt oameni și că vocea și abilitățile lor se pot schimba odată cu trecerea timpului. Vârsta și experiența pot afecta performanța unei persoane, iar în cazul lui Al Bano, acest lucru a fost evident.

Este adevărat că criticile publicului pot fi dure și greu de gestionat, dar este important să ne amintim de contribuția sa semnificativă la muzica italiană și internațională de-a lungul anilor. Al Bano a adus bucurie și emoție în inimile multor oameni cu vocea sa unică și interpretările sale memorabile.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments