9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriInternAlina Eremia, cerută de soție cu un inel inedit!

Alina Eremia, cerută de soție cu un inel inedit!

Alina Eremia și partenerul său de viață, Edi Barbu, trăiesc o iubire ca-n povești de mai bine de opt ani. Plecată în vacanță, cântăreața a avut parte de o supriză uriașă din partea iubitului și a dat vestea cea mare chiar de ziua lui.

Alina Eremia a primit cererea în căsătorie de la partenerul ei, Edi Barbu, iar vestea a fost dată chiar de artistă. Aceasta a ales să împărtășească momentul emoționant cu fanii săi prin intermediul unei postări pe Instagram, în care apare și inelul de logodnă.

Pe 24 ianuarie, de ziua iubitului său, Alina Eremia a făcut publică bucuria lor imensă, postând alături și fotografii adorabile cu ei doi, însoțite de un mesaj simplu, dar plin de semnificație: „DA! Happy birthday, love!” O alegere de cuvinte aparent simplă, dar care a fost suficientă pentru a declanșa o furtună de reacții entuziaste din partea fanilor și prietenilor artistei.

alina eremia
Sursă: Instagram

Cântăreața Antonia nu a ezitat nici ea să își exprime bucuria și i-a lăsat Alinei un comentariu: „Welcome to the life!, iar fanii sunt și ei în extaz: „Felicitări din toată inima!! Vă dorim iubire infinită sub toate formele!! Sunteți cel mai frumos exemplu de relație și viitoare căsnicie”.

Cei doi s-au cunoscut la sala de sport și au declarat că pe lângă statutul de iubiți sunt și foarte buni prieteni, care împărtășesc pasiuni comune, cum ar fi cea pentru citit, călătorii, sporturi de apă, pentru artă.

Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu discret, preferând să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Totuși, fanii au primit cu bucurie această veste, exprimându-și susținerea și încântarea în comentariile călduroase la postarea artistei.

alina eremia
Sursă: Instagram

„Edi este o persoană mai rezervată. Știa că sunt persoană publică și a lăsat să curgă lucrurile firesc. Nu a vrut să grăbească nimic. Iubesc faptul că este un om integru, sufletist, inteligent, înțelept, cu o mentalitate foarte sănătoasă, extrem de disciplinat și muncitor. Cred că îi place la mine că sunt copilăroasă, expansivă, empatică, dar cred că cel mai în măsură să răspundă este el”, declara artista în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru revista Viva.

Alina Eremia, îndrăgostită până peste cap

„Se spune că dragostea te ajută sa înflorești și chiar cred că asta mi s-a întâmplat. Nu există rețetă perfectă. Ne iubim atât calitățile, cât și defectele, comunicăm foarte bine, suntem și foarte buni prieteni, ne distrăm unul în compania celuilalt. Ne alegem în fiecare zi”, a mai adăugat Alina.

Fotografia postată de Alina Eremia surprinde momentul cererii, cu inelul de logodnă strălucind pe degetul ei, iar zâmbetul complice de pe chipul celor doi îndrăgostiți spune o poveste de iubire fericită.

alina eremia
Sursă foto: Instagram

În ciuda agendei încărcate și a carierelor lor înfloritoare, cei doi au reușit să construiască o relație solidă și sărbătoresc acum un nou început în viața lor. În lumina acestui eveniment special, privirea atentă a publicului rămâne ațintită asupra celor doi îndrăgostiți, dornică să descopere mai multe detalii despre planurile lor de viitor și despre evenimentul ce va marca oficial unirea lor într-o căsătorie plină de iubire și bucurie.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments