9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleArmin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc de zor să devină părinți

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc de zor să devină părinți

2024 vine cu provocări speciale pentru familia Claudiei Puican și a lui Armin Nicoară. Cei doi artiști susțin că se află în fața unui nou capitol emoționant al vieții lor, unul legat de dorința comună de a deveni părinți.

Amândoi sunt la fel de conștienți că drumul spre împlinirea acestui vis va fi unul plin de provocări și decizii dificile.

Cei doi artiști au ales să își îndrepte speranțele unei proceduri medicale speciale, în condițiile în care toate încercările lor comune de până acum nu au dat rezultatul scontat .

Pentru a găsi răspunsuri și soluții, cei doi artiști au decis să caute ajutorul medicilor din străinătate, iar în final, au luat decizia de a opta pentru inseminarea artificială. Această alegere nu a fost una ușoară, dar a fost făcută cu încrederea că le va aduce bucuria mult așteptată în viața lor.

Procedura specială este programată să aibă loc chiar în aceste prime zile ale anului 2024, în Franța, la Paris. Cei doi se pregătesc pentru această etapă crucială, fiind convinși că binecuvântarea unui copil proaspăt sosit în familia lor le va completa fericirea.

„Așteptăm să ne sune doctorul să mergem la Paris. Practic, dacă mă programează să merg acum în următoarea perioadă, sunt deja pregătit. Ar trebui prima dată să îmi recolteze probe, iar după aceea să meargă și Claudia”, a dezvăluit Armin Nicoară în exclusivitate pentru canal33.ro.

Chiar dacă au ales să recurgă la această procedură medicală delicată, artistul și-a exprimat, în același timp, dorința sinceră de a încerca până în ultima clipă să devină părinți în mod tradițional. Și asta fiindcă la ultimele controale medicale, Armin a obținut rezultate pozitive și încurajatoare.

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit în septembrie 2022

 „Mi-aș fi dorit să avem un copil în mod natural, având în vedere că am început să înregistrez rezultate pozitive. Scopul a fost de a evita intervenția programată, dar avem încredere în faptul că Dumnezeu va ghida totul în modul potrivit și sperăm să reușim să avem un copil pe cale naturală”, a mai precizat îndrăgitul artist.

La rândul ei, Claudia Puican și-a exprimat sinceritatea și dorința de a deveni mamă cât mai curând posibil: „Mă simt foarte pregătită, chiar zilele trecute am fost la o prezentă la întâlnire de zece ani cu foștii mei colegi din liceu și am simțit un gol în stomac când am văzut că toți au copii și doar eu nu”, a mărturisit artista pentru canal33.ro.

Aceasta consideră că apariția unui copil în viața lor ar putea consolida și mai mult legătura dintre ea și soțul său.

„Simțim că aducerea unui copil în familia noastră ar întări relația noastră și, cu speranța în inimă, așteptăm cu nerăbdare această etapă. Mă simt pregătită pentru orice ne rezervă viitorul”, a mai adăugat artista.

Carmen Gone
Carmen Gonehttp://canal33.ro
„Într-o lume a televiziunii, pasiunea devine putere” Cu o poziție de Producător Executiv la Canal 33, absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și studentă la Facultatea de Științele Comunicării. Cu o viziune proactivă și o pasiune profundă pentru arta acestei industrii, aduce contribuția în lumea dinamică a televiziunii de peste 6 ani. Cu o experiență semnificativă în producțiile de divertisment, a fost o prezență esențială în realizarea unor programe de succes pentru Antena 1 și Antena Stars. Implicarea constantă și experiența solidă o definesc ca un profesionist dedicat în domeniul media și divertisment.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments