14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024AUR umblă la „zestrea” Bisericii în lupta pentru Primăria Sucevei

AUR umblă la „zestrea” Bisericii în lupta pentru Primăria Sucevei

Preotul ortodox Cătălin Axinte va candida din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la fotoliul de primar al municipiului Suceava. Potrivit ziarului Monitorul de Suceava, acesta a solicitat și a și primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la alegerile locale, cu respectarea hotărârilor Sfântului Sinod.

Cătălin Axinte s-a declarat „onorat” de noua sa postură. Acesta ar fi declarat însă sursei citate că „acest partid este un promotor al familiei tradiționale și al credinței, dar încă nu am fost nominalizat”.

Declarația preotului survine într-un moment în care modalitatea inedită a celor de la AUR de a-și alege candidații capătă amploare.

Nu mai departe de acum câteva zile, Cozmin Gușă anunța că va candida pentru fotoliul de primar al Capitalei, cu sprijinul celor de la AUR, în condițiile în care Mihai Enache fusese desemnat deja drept candidat oficial al aceleiași formațiuni politice.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments