18.3 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriInternCântăreața care se iubește de aproape 30 de ani cu cel care...

Cântăreața care se iubește de aproape 30 de ani cu cel care i-a dat primul sărut

Într-o lume în care relațiile în showbiz sunt adesea trecătoare, există câteva excepții care au atras atenția prin longevitatea lor. Un astfel de exemplu remarcabil este cuplul format de Andreea Bănică și soțul său, Lucian. De-a lungul celor 27 de ani de când sunt împreună, aceștia au reușit să-și mențină iubirea vie și să întărească legătura lor în ciuda provocărilor din industria vedetelor.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, formează un cuplu sudat

Cei doi s-au cunoscut încă din adolescență, în perioada în care amândoi frecventau același liceu, Liceul Teoretic din Eforie Sud.

Într-o seară specială, la balul bobocilor, destinul a făcut ca Andreea să fie asociată cu verișorul lui Lucian în timp ce prietena ei a dansat cu Lucian. Deși inițial Andreea era rezervată în privința unor sentimente romantice față de Lucian, acesta a început să-i arate afecțiune și interes, încercând să o câștige pentru el.

“Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile’ vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la minfără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc.

Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte”, povestea Andreea Bănică în urmă cu câțiva ani.

andreea bănică

Pe măsură ce timpul trecea, Lucian a reușit să-și facă loc în inima Andreei. Cei doi au petrecut mult timp împreună, mergând la plimbări romantice pe faleză și pe malul mării. Aici, într-un moment de mare emoție, a avut loc primul lor sărut, moment pe care Andreea îl rememorează cu drag și emoție și care a marcat începutul unei relații de iubire profundă.

“Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, după 23 de ani, sunt împreună cu același iubit, Lucian”,a mărturisit cântăreața.

De-a lungul anilor, Andreea și Lucian au trecut prin multe împreună, cu bune și cu rele, cum se întâmplă în orice relație. Au experimentat și perioade mai puțin frumoase, în special atunci când au fost nevoiți să lucreze împreună și să petreacă mult timp împreună. Această apropiere excesivă a dus la conflicte și neînțelegeri, iar Andreea a luat decizia de a-și concedia soțul și de a angaja un alt impresar.

„Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva”, spunea pe atunci Lucian Mitrea.

Cu toate acestea, dragostea lor a rezistat și au reușit să depășească obstacolele. Astăzi, după 27 de ani de relație, Andreea Bănică și Lucian sunt în continuare împreună și formează o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor, Sofia Maria și Noah Andrei. Andreea îi mărturisește în mod constant lui Lucian că îl iubește și își dorește ca fiecare zi să fie marcată de săruturile lor tandre și de bucuria de a fi împreună.

Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor”,

Povestea de iubire a Andreei Bănică și a soțului ei este un exemplu de longevitate, într-o lume în care relațiile tind să fie efemere. Prin încrederea, sprijinul reciproc și dragostea lor profundă, Andreea și Lucian au reușit să construiască o relație solidă și fericită care a trecut cu brio testul timpului.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments